Új nyitva tartás üzleteinkben

Új nyitva tartás üzleteinkben

A koronavírus miatti országos kijárási korlátozás alatt is az AXIÁL Kft. Magyarországon található 19 alkatrészüzlete határozatlan ideig hétköznap 07:00 és 15:00 között tart nyitva, míg hétvégén az üzletek zárva lesznek.

Ezen felül továbbra is érvényben van az alkatrészüzletekben az, hogy egyszerre maximum két fő értékesítő szolgálja ki a vásárlókat, akik egyszerre szintén csak maximum ketten mehetnek be a vevőtérbe.

Mind a termináloknál dolgozó értékesítőinknek, mind az üzletekbe betérő vásárlóknak lehetőségük van a kézfertőtlenítésre. Kérjük kedves vásárlóinkat, éljenek ezzel a lehetőséggel!

A gyors kiszolgálás végett, kérjük vásárlóinkat felkészülten érkezzenek, legyenek a birtokukban az alkatrészek minél gyorsabb beazonosítását szolgáló adatok, különösképpen a gép pontos típusa, alvázszáma, motorszáma. Ha megoldható, akkor a keresett gép katalógusszáma, esetleg AXIÁL-os cikkszáma is.

Továbbá ajánljuk figyelmükbe webshopunkat, ahol termékeinket széles választékban érhetők el!

 


 

Az AXIÁL Kft. a magyar mezőgazdaság egyik meghatározó alkatrész- és gépforgalmazó, illetve szervizszolgáltatást nyújtó vállalata, így a hazai élelmiszertermelésre is jelentős hatással van. E felelősség tudatában – az új koronavírus (COVID-19) pandémia miatti kormányintézkedésekkel összhangban – a vállalat vezetősége számos döntést hozott dolgozói és ügyfelei védelmében, melyekről ezen az oldalon informálódhat: https://www.axial.hu/koronavirus

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek