Pozícióváltás az AGCO/Fendt Felügyelő Bizottságában

Pozícióváltás az AGCO/Fendt Felügyelő Bizottságában

Rob Smith-t, az AGCO alelnökét és az EME régió (Európa és Közel-Kelet) ügyvezető igazgatóját megszavazták az AGCO/Fendt Felügyelő Bizottság elnökének, Martin H. Richenhagen az AGCO elnök-vezérigazgatója továbbra bizottsági tag marad.

Az AGCO/Fendt Felügyelő Bizottság marktoberdorfi, novemberi ülésén Rob Smith-t, az AGCO alelnökét és az EME régió (Európa és Közel-Kelet) ügyvezető igazgatóját választották meg a bizottság élére, akinek mandátuma 2019 januárjától lép életbe. A Felügyelő Bizottság távozó elnöke, Martin H. Richenhagen az amerikai központú AGCO vállalat elnök-vezérigazgatója továbbra is tagja marad a német AGCO/Fendt Felügyelő Bizottságnak.

 

A képen Rob Smith az AGCO/Fendt Felügyelő Bizottságának új elnöke

 

Martin H. Richenhagen: „A marktoberdorfi felügyelő bizottság elnökeként, 14 év után örömmel adom át a gyeplőt az AGCO európai vezetőjének, Rob Smith-nek. Bízom benne, hogy továbbra is sikeresen támogatja a Fendt márkát és a német AGCO oldalakat a Felügyelő Bizottsággal, az ügyvezetéssel és az összes munkaerővel karöltve.”

 

A képen Martin H. Richenhagen, az AGCO/Fendt Felügyelő Bizottságának leköszönő elnöke

 

2005-ben az AGCO mintegy 2500 embert foglalkoztatott két helyszínen (Marktoberdorf és Asbach-Bäumenheim), akik kb. 11.000 építettek és adtak el. Most 2018 végén, az AGCO-nak hat telephelye van Németországban (Marktoberdorf, Asbach-Bäumenheim, Waldstetten, Feucht, Hohenmölsen és Wolfenbüttel), ahol a Fendt Full Line kínálat széles választékát fejlesztik és gyártják a 16.800 Fendt traktoron kívül.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Fendt

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek