Oehler előrendelés 2019-ben is

Oehler előrendelés 2019-ben is

Az AXIÁL Kft. 2002 óta forgalmazza az offenburgi székhelyű cég termékeit, amelyekből már több mint 900 db szolgálja a különböző méretű mezőgazdasági vállalkozásokat. A népszerű termékek két típusára most akciót hirdettünk.

Kínálatunkban először a 12 és 18 tonnás forgózsámolyos, kéttengelyes és tandem pótkocsik szerepeltek, de néhány év tapasztalatával sikerült a gyár tulajdonosát, Oehler urat, meggyőznünk, hogy a magyarországi viszonyokhoz szükség van a kettő közötti kategóriára. Így ezt követően megkezdődött a 14 tonnás kéttengelyes illetve 16 tonnás tandem futóműves három oldalra billentő pótkocsik gyártása. Az első eladott Oehler pótkocsi éppen egy 12 tonnás forgózsámolyos kocsi volt. Azóta a különböző méretű teknős kocsik és bálaszállító kocsik mellett a szippantók is megtalálhatóak a repertoáron.

2018-ban akciót hirdettünk a ZDK 120 forgózsámolyos három oldalra billentő, 60+50+50 cm-es magasítással rendelkező kocsikra. A sikerre való tekintettel idei esztendőben is meghirdetjük az akciót erre, illetve a ZDK 180-as, 80+60+60 cm-es magasítással rendelkező alapfelszereltségű gépre.

 

Érvényes a készlet erejéig, illetve a 2019. március 15-ig leadott megrendelésekre.

 

A futóműveket Európa vezető gyártója a BPW szállítja, amelyek valamennyi típusnál kétkörös légfékkel vannak felszerelve, a nagyobbakat terhelés függő fékerő szabályozóval is ellátták. A kezdetben sok kellemetlenséget okozó futózott gumikat új gumikra cseréltük. A platófenék valamennyi típusnál 5mm-es acéllemezből készül egyben hegesztési varrat nélkül. Az oldalmagasítók 2,5 mm vastag, különböző magasságú egységekből állíthatók össze az igényeknek megfelelően. Hátul gabonakieresztő ablakkal speciális ürítést lehet végrehajtani, hidromotorral meghajtott csiga felszerelésével vetőgépet vagy műtrágyaszórót is egyszerűen ki tudunk szolgálni. Ezeket a csigákat a német CANAGRO cégtől szerezzük be. Ezek a csigák 200-220 mm átmérővel akár 5.5 méter hosszúsággal készülnek. A nagyobb vetőgépek feltöltéséhez vontatott kivitelű állítható magasságú feltöltő csigát is gyárt a cég.

 

 

A pótkocsikon a billentés biztonságát automatikus billentéshatároló garantálja. A billentés irányát kettő csappal tudjuk meghatározni, így nem áll fenn a veszély, hogy tönkre tesszük a platót és az alvázat. Ennek ellenére voltak, akik pótolták a hiányzó kettőt, 2-3 héten belül meg is lett az eredménye.

A termény megóvását biztosítja az egyszerűen, állványról kezelhető takaróponyva.

Mint minden kocsinál, itt is alapból ki van vezetve hátul a hidraulika és légfék vezeték, így vonófej felszereléssel akár kettő kocsit is húzhatunk egyszerre.

Az Oehler kocsik megbízhatóságát jelzi, hogy egyre többen térnek vissza újabb pótkocsik vásárlására. Van olyan gazdaság, ahol már 7 db pótkocsi szállítja az árut.

A kibővült Oehler pótkocsik választékával megoldhatja szállítási gondját, bármilyen mezőgazdasági terményt kíván megmozgatni.

 

További információt az Oehler pótkocsikról, valamint a 2019. március 15-ig érvényes akcióról területileg illetékes kollégáinktól kaphat! Bővebb tájékoztatásért forduljon hozzájuk bizalommal!

 

Szöveg és kép: Angeli Gyula, termékmenedzser

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek