Nagyobb komfort késélezés közben (+videó)

Nagyobb komfort késélezés közben (+videó)

2019-ben a CLAAS az AQUA NON STOP COMFORT automatikus késélezőt LED-es belső megvilágítással és a köszörülőkamrában belső öblítéssel látta el. A bálázó- és felszedőkocsi-kések köszörülése ezzel most még kényelmesebb lett.

A jó minőségű takarmányhoz éles kések kellenek

A CLAAS AQUA NON STOP COMFORT késélezője gondoskodik az egyenletesen éles bálázó- és felszedőkocsi-késekről. Ez biztosítja a takarmány minőségét, üzemanyagot takarít meg, és óvja a szálastakarmány-betakarítógép hajtótengelyét.

Ez a készülék az első teljesen automatikus készülék a piacon. Alkalmanként 51 kést lehet belehelyezni. A több mint 90-féle sablon biztosítja, hogy szinte minden gyártó késeit az élkontúrt egészen pontosan követve lehessen köszörülni. Az egyenes kések köszörülése is lehetséges.

 

 

A zárt körforgásban köszörű-vágó emulzió biztosítja a precíz nedves köszörülést, amelynél nem lágyul a kések éle, és még többszörös köszörülés után is tökéletes vágásminőség érhető el.

A berendezés kezelése egyszerű és kényelmes, nincs szükség hosszadalmas beállításokra. A köszörülési folyamatba egyszer sem kell kézzel belenyúlni.

 

 

Új felszereltségek 2019-től

Az AQUA NON STOP COMFORT késélezőben a 2019-es évtől integrált LED-es belső világítás is található. Így a gép kezelője a köszörülés folyamatát mindig jól láthatja és felügyelheti. A megvilágítás víz-, hűtőemulzió- és köszörűpor-álló, és egyszerűen kapcsolható a kezelőfelületről.

A köszörűpor rendszeres eltávolításának köszönhetően a köszörülés folyamata jobban látható és felügyelhető. Az új, teljesen integrált köszörülőkamra-öblítési funkciónak köszönhetően az AQUA NON STOP COMFORT késélezőt rögtön használat után gyorsan és egyszerűen lehet tisztítani.

Az új késélező berendezés Magyarországon még nem elérhető.

 

További információt a késélezéssel kapcsolatban az AXIÁL Kft. telephelyein kaphat!

 

Szöveg: Vas Magdolna, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: CLAAS

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek