Meghatározó bajor családi vállalkozás a Hyundai HX220AL kotrógép mellett tette le a voksát

Meghatározó bajor családi vállalkozás a Hyundai HX220AL kotrógép mellett tette le a voksát

A Holzer Mélyépítő vállalkozás tevékenysége elsősorban földmunkákra, mélyépítésre és bontási munkákra épül. Hitvallásuk, hogy a minőség, az ügyfélorientáltság és a fenntarthatóság fontos szerepet játszik az üzleti életben.

Jakob Holzer, tulajdonos szerint: „Évek óta nagyon jó üzleti kapcsolatban állunk a Fischer u. Schweiger GmbH-val, a Hyundai forgalmazójával. Amikor eljött az ideje, hogy beruházzunk egy újabb kotrógépre, aminek elsődleges feladata a bontási és mélyépítési munkákba lesz, nem volt kétségünk afelől, hogy a Hyundai legújabb generációjából, az új A-szériából választunk.”

Peter Müller, a gépkezelő, akinek 20 évnyi tapasztalata van a kotrógépek terén, nagyon elégedett az új Dél-Koreából érkező munkagéppel: „Ez a kotrógép kiemelkedik a többiek közül. Hihetetlenül csendes a kabin, és mivel könnyű előre beállítani az üzemi nyomást és az olajmennyiséget a különféle munkaeszközökhöz, igazán sokoldalú gépem van.”

 

 

Alacsony üzemanyag-fogyasztásával, jobb kezelhetőségével és megbízhatóságával, valamint azzal, hogy teljesíti a Stage V előírásokat igazán lenyűgöző a Hyundai a 22 tonnás kotrók kategóriájában. Holzer elsősorban bontásra használja a gépet, ahol egyarán bizonyított bontókalapáccsal, polip markolóval, roppantó ollóval, és kanállal egyaránt.

Georg Schweiger, a Fischer u. Schweiger GmbH, mint hivatalos Hyundai forgalmazó ügyvezetője, személyesen találkozik az ügyfelekkel, rendszeresen találkozik, nemcsak a cégvezetéssel, hanem a gépkezelőkkel is. „A Hyundai gépek magas színvonalú technológiát képviselnek, ezért a szolgáltatás, a támogatás, valamint probléma esetén a gyors segítség nagyon fontosak. Tisztában vagyunk azzal, hogy sok ügyfelünknek, mint például Jakob Holzernek, nincs tartalék gépe. Ezért is fontos, hogy a kotrógép mindig bevethető legyen a támogatásunkkal, ezért is örülök, hogy itt vagyok a helyszínen és hallom, amit a gépkezelők mondanak – hiszen ők több, mint elégedettek a Hyundai-jal.

 

 


 

Hi-Tech kotrógép mélyépítéshez és bontáshoz – ez a Hyundai HL220AL

Mit kínál az új széria?

  • Stage V károsanyagkibocsátási normáknak megfelelő motor
  • új áramlásszabályozó a hidraulika rendszerben
  • továbbfejlesztett vezérlés 2D/3D gépvezérléssel
  • új biztonsági funkciók
  • jobb üzemidő és termelékenység

 

 

A Hyundai HL220AL, több új, Hyundai-fejlesztést is tartalmaz:

  • EPFC – azaz elektromos pozitív áramlásszabályozás. Az EPFC javítja az üzemanyaghatékonyságot és az irányíthatóságot egy olyan technikával, amely csökkenti az áramlást a kotrógépek működéséhez.
  • Automatikus biztonsági zár – megakadályozza a gép véletlen beindítását és működését
  • EcoGuidance – túlzott üzemanyag-fogyasztásra figyelmeztet, ami a nem megfelelő üzemmódra vezethető vissza
  • Gépi irányítás (Machine Guidance) vagy gépi vezérlés (Machine Control) – Figyeli a munkavégzést és a szerelék pozícióját, hogy segítse a kezelőt. MG üzemmódban megjeleníti a kanálkörmök helyzetét egy előre meghatározott célfelülethez viszonyítva. MC üzemmódban a kanál mozgását a gép felügyeli, automatikus leállításvezérléssel rendelkezik: fel, le, előre és a kabin védelme érdekében.

 

Fordította: Ruzsicsné Krascsenics Nelli, marketingkommunikációs csoportvezető

Forrás és kép: Hyundai

Elérhető

Kapcsolódó cikkek