Közeleg a betakarítás vége - AXIÁL Növénybiztosítási Program

Közeleg a betakarítás vége - AXIÁL Növénybiztosítási Program

Közeledik a betakarítás vége, zajlik az őszi vetésszezon és lassan elérünk az év azon időszakához, mikor mindenki számba veszi az elért eredményeket.

Nagy valószínűséggel az idei számvetéskor senki nem tudja figyelmen kívül hagyni az időjárást, mert bár ez a tényező a mezőgazdaságban mindig is jelentőséggel bírt, ebben az évben igazán megmutatta erejét. Most elsősorban nem a korábban jellemző viharos időjárás, sokkal inkább az aszály okozott jelentős terméskiesést a gazdálkodók nagy részénél.

Az időjárási kockázatokból fakadó hozamcsökkenés pénzügyi következményeit enyhíthetjük növénybiztosítással. Az Axiál -partnereinek közös vásárlóerejét kihasználva- egy olyan társaság növénybiztosítási termékét ajánlja, ahol a versenyképes díjhoz korrekt, szakszerű és gyors kárrendezés párosul.

Az Agrár Biztosító termékeit kínáljuk Önöknek, ahol minden a növénybiztosításról szól. Mivel a biztosítótársaság kizárólag az agrár területre szakosodott, így minden folyamat ennek megfelelően van optimalizálva. A földműves gazdák, a gyümölcstermelők, és a borászok számára teszi az időjárási kockázatokat kiszámíthatóvá. Független kárszakértőket alkalmazva – akik maguk is mind gyakorló gazdálkodók – garantált a kompetens segítség a lehető legrövidebb időn belül. Számos előnye között említhetjük a következőket:

  • rugalmas díjfizetési lehetőség a biztosítási díj rendezéséhez (április 1ig fizetendő a tárgyévi díj 20%-a, a fennmaradó 80% október 1-ig),
  • nincs várakozási idő, másnaptól él a fedezet,
  • a kárkifizetés gyorsan, jellemzően 1 szemle után történik.

Amennyiben még nem rendelkezik növénybiztosítással, forduljon bizalommal AFS pénzügyi tanácsadójához személyre szabott ajánlatért.

Ha már eddig is biztosította növényeit, de kíváncsi más társaság szolgáltatására vagy összehasonlítaná a feltételeket és a díjakat, kérjük keresse kollégáinkatÉrdemes minél előbb a tettek mezejére lépni, mert ha váltani szeretne, élő szerződésének felmondási határideje december 1.

VÁLJON NAPI RUTINNÁ A TUDATOS TERVEZÉS! Cserélje el az időjárás viszontagságai miatti kockázatot egy előre látható fix költségre, a biztosítási díjra.

Szöveg: Horváth Dóra, marketingmenedzser, AFS Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek