Közel 40 év Hyundai értékesítőként

Közel 40 év Hyundai értékesítőként

Andy Parnham az Ernest Doe & Sons Ltd.-nél eltöltött 44 év után kérte nyugdíjazását. Fantasztikus munkát végzett a cég számára, több mint 200 millió font értékű építőipari gépet értékesített, köztük több mint 2000 db Hyundai-t és 1500 db billenőkocsit.


Néhány évvel ezelőtt még sokan elmondhatták magukról, hogy évtizedeket dolgoztak ugyanannál a vállalatnál, ugyanabban a pozícióban. Természetesen 40 év hűség régen is csodálatra méltónak számított, de ma, ebben a folyamatosan változó világban kiváltképp! A következőkben egy egyszerű ember életébe kaphatnak bepillantást, aki közössége oszlopos, megbecsült tagjaként búcsúzik és átadja a stafétabotot fiatalabb kollégájának.

 


Az értékesítő hivatalosan március 29-én, négy nappal a 60. születésnapja előtt vonult nyugdíjba Andy Parham – tehát két mérföldkövet is ünnepelhetett családjával és barátaival. Andy egyébként 1974-ben, 16 éves korában csatlakozott az Ernest Doe & Sons Ltd.-hez, és eleinte tanulóként dolgozott a műhelyben. 21 éves korában lett értékesítő. 40 éves koráig minden nap este 9-ig dolgozott. A mobiltelefonok bevezetésével egyszerűbb lett a partnerekkel történő kapcsolattartás, mindazonáltal Andy a továbbiakban is folyamatosan rendelkezésre állt függetlenül attól, hogy kolléga vagy ügyfél keresi.

 


Andy volt a Hyundai legsikeresebb üzletkötője Európában, talán még a világon is. Ezt a teljesítményt a Hyundai vezérigazgatója, Rhee úr is elismerte, amikor Andy 2012-ben meglátogatta a koreai gyárban és átvette a „Kiváló Értékesítő Díjat”. Andy nyugdíjazását családjával, kollégáival és barátaival ünnepelték a Prested Hallban. A rendezvényen Colin Doe ügyvezető igazgató és Graham Parker értékesítési igazgató beszámolt Andy karrierjéről és sok régi történetet mesélt. Az ünnepelt megköszönte mindenkinek a támogatást - amelyet az évek során kapott - beleértve a műhelynek, az értékesítési üzletágnak és még néhány egyéb részlegnek.

 


Hivatalosan is eljött az ideje, hogy Andy átadja a stafétabotot Nigel Booleynak, aki tavaly nyáron csatlakozott a céghez. Most Andynek lesz ideje a hobbijára, melyek a motorkerékpárok, a gyors autók, a lovak és a természetesen a családdal való időtöltés… talán valamivel lassabb ütemben.


Andynek egészséges és boldog nyugdíjas éveket kívánunk!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser
Forrás és kép: Ernestdoe.com

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

 

A „Hyundai érzés” avagy a vásárlói élmény útja (+videó)

A Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) vagyis a Hyundai építőipari berendezéseket gyártó európai részlege belgiumi központjában, Tessenderloban szervezte meg első Experience Days elnevezésű rendezvényét. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek