Kaszaujjak a Black Friday 2018-on (+videó)

Kaszaujjak a Black Friday 2018-on (+videó)

A CLAAS tudást még az olyan kis alkatrészekben is fel lehet fedezni, mint a kaszaujjak. S bár kicsik, mégis nagy költségeket takaríthatunk meg, ha helyesen választunk. Győződjön meg erről most a Black Friday akciónk keretén belül!

Miért használjon CLAAS ORIGINAL kaszaujjakat?

Mert az ORIGINAL kaszaujjak hosszú élettartamú, többszörösen megerősített öntöttvasból készülnek. A legnagyobb működési biztonságot nyújtják a lehető legtökéletesebben illeszkedve a CLAAS vágórendszereibe. S hogy milyen minőségi jellemzőkkel tűnnek ki az ORIGINAL kaszaujjak? Lássuk hát sorban!

 

 

Többszörösen erősített öntött acél

A kaszaujjak stabilitása a sikeres betakarítás alapja. A CLAAS ORIGINAL kaszaujjak nagyon kicsi mértékben deformálódnak, így akadályozva meg kényszerleállásokat.

 

Tiszta késvezetés

A kés vezetése nagyon kis mértékű ellenállással, mégis méretpontosan valósul meg. A kés tiszta vezetése miatt tökéletes lesz a vágáskép, miközben az anyag élettartama hosszabb marad.

 

Átgondolt konstrukció

Az ORIGINAL kaszaujjakhoz már a tervezési szakaszban egy előre meghatározott kényszertörési pontot terveznek. Ennek az az előnye, hogy a kaszaujjak egy előre meghatározott erőkifejtés esetén eltörnek, és nem deformálódnak. Így a késekben és a kasza meghajtásában okozott kár minimális lesz. Ezen kívül a javításra fordítandó idő is minimálisra lett csökkentve.

 

Tökéletesen összehangolva

Az, hogy a CLAAS ORIGINAL kaszaujjak optimálisan a CLAAS kaszaszerkezetéhez lettek kialakítva, azt eredményezi, hogy hosszú időn keresztül kitűnő vágásképet biztosítanak.

 

Nézze meg videón a tesztelés folyamatát és eredményeit!

 

A CLAAS ORIGINAL kaszaujjak előnye az alternatív minőséggel szemben:

  • élesebb vágás;
  • alacsonyabb üzemanyag-szükséglet;
  • a kaszaszerkezet (vágófejek és meghajtás) tehermentesítése
  • nagyobb hasznos élettartam.

 

Győződjön meg igazunkról az eredeti CLAAS kaszaujjak használatával! Vásárolja meg az alkatrészeket 2018. november 23-24-25. napokon webáruházunkban, Black Friday akciónk keretén belül jelentős kedvezménnyel!

 

Szöveg: Vas Magdolna, marketingkommunikációs menedzser

Kép: CLAAS / AXIÁL Kft.

 

 

 

ISTER kemikáliák a Black Friday 2018-on

 

Több száz márka, több ezer terméke található meg kínálatunkban, mégis az egyik legkedvesebb számunkra az ISTER sajátmárkás termékcsalád, melynek kétféle terméke, egy csavarlazító és egy féktisztító is kedvezményes áron lesz elérhető november 23-24-25-én. >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek