ISTER kemikáliák a Black Friday 2018-on

ISTER kemikáliák a Black Friday 2018-on

Több száz márka, több ezer terméke található meg kínálatunkban, mégis az egyik legkedvesebb számunkra az ISTER sajátmárkás termékcsalád, melynek kétféle terméke, egy csavarlazító és egy féktisztító is kedvezményes áron lesz elérhető november 23-24-25-én.

Közel tíz éve már annak, hogy az AXIÁL Kft. elindította sajátmárkás, ISTER névre keresztelt termékcsaládját. A márka nem véletlenül kapta a Duna latin nevét, hiszen Magyarország, sőt Európa egyik legmeghatározóbb folyójáról van szó, amely számos nemzetet, tájegységet, kultúrát köt össze. Akárcsak névadójának, az ISTER márkának is meghatározó szerepet szántak az AXIÁL Kft. kínálatában.

Gyakran jelennek meg a piacon új márkák, majd tűnnek el, és ahhoz, hogy állandóan ellenőrzött minőséget kínálhassunk, megfelelő gyártókat állítottunk magunk mögé, és az ő termékeikből építettük ki a saját márkanévvel fémjelzett kínálatunkat. ISTER márkanév alatt ma már elérhetők akkumulátorok, csapágyak, csiszolóanyagok, elektródák, kemikáliák, kenőanyagok, kötőelemek és szerszámok is alkatrészüzleteinkben és webáruházunkban.

 

 

Ráadásul a 2018. november 23-24-25. napokon tartó Black Friday akciónk keretében most jelentős kedvezménnyel vásárolhat meg kétféle ISTER kemikáliát, a 08-005-0021-01 cikkszámú, 500 ml-es féktisztítót és a 08-005-0005-00 cikkszámú, szintén 500 ml-es csavarlazítót.

Az ISTER féktisztító tárcsa- és dobfék, dinamók, generátorok, kuplungtárcsák tisztítására alakalmas. Segítségével könnyen eltávolíthatók a fékfolyadék-, zsír-, olaj- és egyéb szennyeződések. A fékrendszer teljes szétszerelése nélkül elvégezhető a fékbetétek tisztítása, zsírtalanítása. Alkalmazása növeli a fékhatást, elősegíti a fékezőerő egyenletes eloszlását. A tisztított alkatrész pedig azonnal, foltmentesen szárad.

Az ISTER csavarlazító berozsdásodott, nehezen bontható csavarok, kötések eredményes szétszerelését segíti elő. Az aeroszol használatával sok fáradságtól kímélhetjük meg magunkat, a megspórolt időről nem is beszélve. A jó kenőhatású készítmény megfelelő használat mellett növelheti az alkatrészek élettartamát is. A termék a szórástól számított pár percen belül fejti ki hatását.

 

Ne feledje, a fentebb említett ISTER termékekhez jelentős kedvezménnyel juthat hozzá alkatrészüzleteinkben és webáruházunk honlapján 2018. november 23-24-25. napokon!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Kép: AXIÁL Kft.

 

 

 

Black Friday 2018 – Carry Tank 400+50 gázolaj + adblue tartály

 

A korábbi évek hagyományait követve idén is megtartjuk Black Friday hétvégénket 2018. november 23-24-25. napokon. Az idei kínálatban a Carry Tank gázolaj- és Adblue szállítására alkalmas, kombinált tartálya is szerepel. >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek