Jótékonysági foci

Jótékonysági foci

Jótékonyságból is jól vizsgáztak a Magyar Kereskedelmi és Ipari Foci Kupa résztvevői, köztük az AXIÁL csapat is.

A házigazda PromoSport Kft. jótékonysági felhívásának eleget téve egy kisebb teherautónyi ajándékot hoztak magukkal vasárnap a pesthidegkúti Pokorny József Sport- és Szabadidőközpontba a Magyar Kereskedelmi és Ipari Foci Kupán résztvevő csapatok, hogy örömöt okozhassanak a Tűzoltó utca Gyerekgyógyászati Klinikáján daganatos betegséggel kezelt fiúknak és lányoknak. A tornán az AXIÁL csapata is jelen volt, akik örömmel vettek részt a nemes célú eseményen.

 

 

A Kereskedők Foci Tornáját felváltó új szabadidős rendezvényen, a Magyar Kereskedelmi és Ipari Foci Kupán 49 csapat mérte össze az erejét, amely a PromoSport hasonló eseményeinek történetében részvételi rekordot jelentett. Ehhez a „csúcsjavításhoz” gratulált megnyitó beszédében a torna fővédnöke, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy az ilyesfajta vasárnapi szabadtéri foglalatosságok nem a családi programok ellen szólnak, hanem az egészég megőrzését szolgálják.

A valóban szépszámú mezőnyt felvonultató hétórás mérkőzéssorozat végén Szalay Gergő, a PromoSport Kft. ügyvezetője a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. kispályás csapatának tagjait köszöntötte győztesként, 12 találatos gólkirályként Halajkó Attila (Coop Hungary Zrt.), a legjobb kapusként pedig Csikja Zsolt (MÁV Magyar Államvasutak Zrt.) vehetett át különdíjat.

Az AXIÁL csapata a legjobb 16-ba jutás után vérzett el, ráadásul a csapatnak még a kupa után is maradt ereje, hogy kitolja az elakadt kisbuszt!

Csak így tovább srácok!

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek