Jó helyen a két projektor

Jó helyen a két projektor

Az AXIÁL Kft. nemrégiben két projektort adott a Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Bajai Tagintézményének, így most már az intézmény mindkét telephelyén – a Madách Imre utcában és a Szabadság úton – is megfelelő technika áll rendelkezésre.

Az eszközöket a tagintézmény vezetője, Csanádi Zoltánné Anikó köszönte meg a vállalkozásnak, és levelében leírta, örül, hogy a cég szívén viseli az eltérő fejlődésű gyermekek sorsát, illetve további sok sikert kívánt a vállalat fejlődéséhez.

 

 

Az ilyen jellegű gesztus nem újkeletű a bajai székhellyel rendelkező családi cégtől, tavaly a Sugovica Sportiskolai Általános Iskola számára adományozott 10 db használt számítógépet. A gépeket használó diákok tanárnőjük vezetésével egy rövid videóval köszönték meg a felajánlást.

Fontosnak tartjuk az oktatást, a fiatalok felkészítését a jövőre, amelyben kulcsszerepe van a digitális eszközök használatának. Nagyon örülünk, hogy ezzel a két eszközzel kicsit újfent hozzájárulhattunk ehhez.” – tette hozzá Umenhoffer Péter, az AXIÁL Kft. marketingigazgatója.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Kép: pixabay.com

 

 

Lenyűgöző köszönőüzenet (+videó)

 

Lenyűgöző köszönőüzenetet kapott az AXIÁL Kft. a bajai Sugovica Sportiskolai Általános Iskola számára adományozott 10 db használt számítógéphez kapcsolódóan. A kis videó is azt bizonyítja, hogy jobb helyre nem is kerülhettek volna a gépek. >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek