Így nézett ki az AXIÁL standja Hódmezővásárhelyen (+videó)

Így nézett ki az AXIÁL standja Hódmezővásárhelyen (+videó)

A hektikus időjárás ellenére sok érdeklődő fordult meg az AXIÁL standon a május 9-11. között megrendezett hódmezővásárhelyi állattenyésztési napokon. A távollévőknek Umenhoffer Péter, marketingigazgató mutatta be a területet az Agroinform.hu videójában.

Szombaton ért véget a XXVI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, melyet a Hód-Mezőgazda Zrt. kiállítási központjában rendeztek meg. Az eseményen az egyik legnagyobb területen kiállító cég az AXIÁL Kft. volt, amely mintegy 1500 négyzetméteren prezentálta forgalmazott mezőgazdasági gépeit, nagy hangsúly helyezve az állattenyésztés és -tartás technológiájára.

 

 

Így természetesen a bemutatott gépek közül nem hiányozhatott: a CLAAS kasza, bálázó, a Supertino bálabontó, az Annaburger univerzális trágyaszóró, az ezekhez tökéletesen passzoló erőgépek vagy épp az RMH önjáró takarmánykeverő-kiosztó kocsi. Szintén szép választékot láthattak az érdeklődők rakodógépekből, például a CLAAS TORION, a Gehl kompakt rakodókból, Manitou MLT teleszkópos rakodóból.

A kiállított gépekről és hozzákapcsolódó érdekességekről Umenhoffer Péter, az AXIÁL Kft. marketingigazgatója beszélt az Agroinform.hu videójában, melyet május 10-én, pénteken a kiállítás zárása előtt vettek fel és sugároztak élőben. Az alábbiakban tekintheti meg:

 

 

A kiállításon bemutatott gépekről bővebb információt az AXIÁL Kft. területileg illetékes kollégáitól kaphat!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Kép: Steinhauser Tamás, marketingmenedzser

Videó: Agroinform.hu Facebook oldala

Elérhető

Kapcsolódó cikkek