Hyundai gépek a PLANTWORX kiállításon (+videó)

Hyundai gépek a PLANTWORX kiállításon (+videó)

2019. június 11. és 13. között rendezik meg a PLANTWORX kiállítást az Egyesült Királyságban, Peterboroughban. A nagyszabású építőipari rendezvényen a Hyundai is bemutatja gépeit és megoldásait.

1440 négyzetméteres területen, a H15-H16 zónában állítja ki termékeit a Hyundai, melyek között van lánctalpas kotrógép, mini- és midikotró, derékcsuklós- és gumikerekes homlokrakodó is. Összesen nyolc álló gépet láthatnak az érdeklődők a standon, de egy lánctalpas kotrógépet és egy minikotrót földmunka közben is szemügyre vehet a nagyérdemű egy-egy elkerített területen. Bár a kollégáknak és a látogatóknak igen angolos idő jutott, de nem csüggednek, szeretettel várják a látogatókat.

 

 

A PLANTWORX rendezvényre 2017-ben hozzávetőleg 15.500 látogató érkezett a különböző építési szektorokból: a gép- és szerszámkölcsönzés, az építkezés, a földmunkák területéről, számos magánvállalkozó, a közművek képviselői, autópályaépítők, és bontással foglalkozók is ellátogattak a kiállításra. A vendégek sokfélesége is mutatja, hogy a PLANTWORX az építőipar valamennyi szegmenséhez kapcsolódva mutat be innovációkat, ugyanakkor a világ vezetői építőipar gyártóit és beszállítóit vonultatja fel.

 

Amennyiben Hyundai építőipari gépeinkről szeretne informálódni, keresse kollégáinkat bizalommal!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás, kép, videó: HCEE / Hyundai, PLANTWORX

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek