Hamarosan kezdetét veszi az Agrovirtus döntője

Hamarosan kezdetét veszi az Agrovirtus döntője

A tavalyi évben nagy sikert aratott, Agrovirtus – Egyetemek közötti digitális agrártechnológiai verseny döntője idén is megrendezésre kerül Gödöllőn a Szent István Egyetem Gépmúzeum / Tudástranszfer Központjában.

A 2019. november 20-i döntőn (melynek selejtezőjében mintegy 100 csapat versenyez) az ország legjobb egyetemista csapatai mérik össze szakmai tudásukat.

A döntőhöz számos kísérőrendezvény is társul: a rendezvényen debütál a Gépmúzeum „Az Agrárinformatika Kezdetei 0.1” időszaki kiállítás, de lesz agrár-robotika bemutató és interaktív traktorsimogató is.

A rendezvény nyilvános, melyre a középiskolai és egyetemi hallgatókat, oktatókat, valamint vállalati szakembereket egyaránt szeretettel várnak a szervezők. A részletes program az alábbi képen megtekinthető.

11 és 12 órától szakmai vezetett programok kerülnek megrendezésre, ezért a rendezvény regisztráció köteles. IDE kattintva tud regisztrálni az eseményre!

További információt az Agrovirtus döntő és Agrártechnológiai nyílt nap rendezvényről a www.agrovirtus.hu honlapon találhat!

 

Forrás, kép: www.agrovirtus.hu

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek