Gépkezelői kurzusok 2018.04.12-től (+videó)

Gépkezelői kurzusok 2018.04.12-től (+videó)

A gépek egyre összetettebbek, egyre több hatékonyságnövelő technológiát tartalmaznak, a gépkezelőnek pedig segítség nélkül gondot okozhat ezek megismerése. Most a legmodernebb típusok minden csínját-bínját elsajátíthatja tematikus gépkezelői kurzusainkon!


Az üzemeltetők oldaláról növekszik az igény a gépkezelői kurzusok iránt és ma már a tulajdonosok is tudják, hogy a magas technikai felszereltségű gépek kezelésére fel kell készülni. Azért hoztuk létre tematikus gépkezelői kurzusainkat, hogy Ön a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb módon juthasson hozzá azokhoz az információkhoz, melyeket egyébként hosszú évek alatt szerezhetne meg.

 


A kurzusokat szakértő szervizmérnök kollégáink tartják, akik saját, szerelőink és partnereink tapasztalatait összegzik előadásaikon és gyakorlatorientált bemutatóikon. Az egy-két napos program során a jelentkezők megismerhetik az egyes gépek sajátosságait, a kezelőszerveket, a vezérlő- és jelző szimbólumokat. Tájékoztatást kapnak a mindennapi karbantartási- és ellenőrzési feladatokról és hasznos tanácsokkal gazdagodnak. Bemutatják az egyes típusok standard és opcionális felszereltségeit, melyek segítségével a gépek termelékenysége jelentősen növelhető. Nagy hangsúlyt fektetünk a balesetvédelemre, az alapvető biztonsági szabályok részletes megismertetésére is.

 


Igyekszünk az adott géppel kapcsolatban minden tudást átadni partnereinknek, akik megtisztelnek bennünket bizalmukkal. Természetesen a kurzusokon bátran lehet kérdezni, munkatársaink örömmel válaszolják meg a korábban felmerült vagy az adott pillanatban felmerülő dilemmákat.


Használja ki gépe maximális teljesítményét és jelentkezzen gépkezelői kurzusainkra! További információ, a jelentkezés módja és a kurzusok listája típus és dátum szerint rendezve IDE kattintva érhető el!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Videó: Steinhauser Tamás, marketingmenedzser

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek