Gépkezelői kurzusok 2018.03.22-től

Gépkezelői kurzusok 2018.03.22-től

Javában zajlanak gépkezelői kurzusaink, melyekre főleg azon partnereink jelentkezését várjuk, akik nemrégiben vásároltak gépet, esetleg GPS készüléket, de természetesen a korábbi vásárlóinkat, illetve a beruházást fontolgatókat is örömmel látjuk.


Legyen az kombájn, traktor, rakodó, kotró, targonca vagy épp GPS, az AXIÁL Kft. által forgalmazott márkák modelljeiről részletes tájékoztatást kaphatnak a gépkezelők, amennyiben jelentkeznek a tematikus kurzusainkra. Az órákat szakértő szervizmérnökeink tartják, akik naprakész ismeretekkel rendelkeznek, hiszen rendszeresen vesznek részt beszállítóink továbbképzésein. A gépkezelői kurzus keretében az egyes gépek sajátosságait mutatják be a mérnökök, akik számára a tapasztalt szerelő kollégáink is segítséget nyújtanak.

 


A jelentkezők megismerkedhetnek a kezelőszervekkel, a vezérlő- és jelző szimbólumokkal, a mindennapi és szezonális karbantartási, ellenőrzési, felkészítési feladatokkal. Bemutatják az egyes géptípusok felszereltségét, opcionális tartozékaikat és funkcióikat, amelyek nagymértékben javíthatják a gépek hatékonyságát, amennyiben azokat megfelelően használják.


Tapasztalataink szerint egyre nagyobb érdeklődés övezi gépkezelői kurzusainkat azért, mert a legtöbb gazdálkodó maximalizálni szeretné termelékenységét. Amennyiben Ön is így tenne, válasszon a számos, különböző időpontban tartandó egy, illetve két napos kurzusok közül!


A gépkezelői kurzusok listáját, valamint a jelentkezés módját és menetét IDE KATTINTVA ismerheti meg!

 

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek