Gépkezelői kurzusaink 2018.04.26-tól

Gépkezelői kurzusaink 2018.04.26-tól

Szeretettel várjuk a jelentkezőket tematikus gépkezelői kurzusainkra, melyeket azért szervezünk, hogy a gépkezelők, a lehető legalaposabban megismerhessék az AXIÁL Kft.-nél vásárolt gépek minden csínját-bínját.


Jelenleg több mint 10 kurzus közül válogathatnak a jelentkezők, ilyen a CLAAS LEXION, TUCANO kombájnok, VARIANT bálázók, a Hyundai HW gumikerekes kotrógépek, a Gehl R szériás csúszókormányzású rakodógépek, a Fendt 300, 500, 700, 800, 900 Vario erőgépek és a Manitou MLT 6, 7 és 8 méteres teleszkópos rakodógépek témájával foglalkozó tanfolyamok.


A kurzusokat szakértő szervizmérnök kollégáink tartják, akik a saját, a gyártó, szerelőink és partnereink tapasztalatait gyűjtötték össze és adják át azoknak, akik vállalkoznak rá, hogy ismét „iskolapadba” üljenek.

 


A tanfolyamokat bajai és szolnoki telephelyünkön, jól felszerelt oktatótermünkben tartjuk, ahol az elméleti oktatás mellett a gyakorlatban is bemutatjuk az elhangzottakat, de nagyobb létszámú jelentkező esetén akár kihelyezett kurzusokat is szervezünk.


A gépkezelői kurzus keretében az egyes gépek sajátosságait mutatjuk be, a jelentkezők megismerhetik a kezelőszerveket, a vezérlő- és jelző szimbólumokat, a mindennapi karbantartási és ellenőrzési feladatokat és azok folyamatát. A kiegészítőkről és opciók is tájékoztatást adunk, a hasznos tanácsokról nem is beszélve, melyekkel még inkább növelhetik a gép hatékonyságát, elősegítheti annak leggazdaságosabb üzemeltetését.


A kurzusok listáját és a jelentkezés módját, feltételeit IDE kattintva ismerheti meg!

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek