GÉPEK NYOMÁBAN: Tume Titan 3000

GÉPEK NYOMÁBAN: Tume Titan 3000

A robusztus felépítésű Tume gépek extrém körülmények között is megállják a helyüket. A Titan 3000 mechanikus vetőgép kiválóan alkalmas gabona, borsó továbbá apró magvak vetésére, valamint műtrágya egyidejű kijuttatására is.

Kiviteltől függően a 4070, illetve az 5640 literes tartályban található elválasztó fal segítségével fokozatmentesen állítható a vetőmag és műtrágya aránya. A vetőmagok és a műtrágya kijuttatása mechanikus adagolóelemeken, valamint dupla tárcsás csoroszlyákon keresztül történik. Lehetőség van arra is, hogy a tartály teljes kapacitását csak vetőmaggal töltsük fel. A gép végén elhelyezett tömörítő kerék sor lezárja a talajt, segítve a nedvességtartalom megőrzését és az egyenletes kelést, ami alapfeltétele a jó termésnek.

 

 

A Titan 3000 vetőgép elé kapcsolt Cultipack két tárcsasoros művelő eszközzel (opció) egy menetben elvégezhetjük a tarlóhántást, vetést és hengerezést, ezzel jelentős költségmegtakarítást érhetünk el. A tárcsát a nedves talajig leengedve optimális magágyat kapunk.

 

 

A Tume Titan 3000 vetőgépet kis-, és közepes gazdaságoknak ajánljuk. A sok forgó résznek köszönhető kisebb talajellenállás miatt a vetőgép vonóerő igénye is kicsi, akár 100 LE alatti traktor is elegendő. A precíz technológiának és a vetéssel egy időben történő műtrágya-kijuttatásnak hála akár 10-20%-kal magasabb termésátlag is elérhető. Minden gazdálkodónak fontos, hogy a rendelkezésre álló erőforrásokkal minél jobb eredményeket érjen el.” – Sáfrány Márió, Tume termékmenedzser

 

A Tume Titan 3000 aprómag- és gabonavetőgépet a 2016-os AGROmashEXPO és AgrárgépShow Termékverseny Pályázaton Nemzetközi Termékfejlesztési ELISMERŐ Oklevéllel tüntették ki. A gépet 2016. január 27-30. között a HUNGEXPO D pavilonjában tekinthetik meg, szeretettel várjuk!

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek