GÉPEK NYOMÁBAN: Horsch Leeb LT

GÉPEK NYOMÁBAN: Horsch Leeb LT

Kiveséztük az 5-let Show sztárjait, lássuk most az AgrárgépShow Termékverseny Pályázatának axiálos díjazottjait. Elsőként a Horsch Leeb LT permetezőt vesszük górcső alá, ami jelenleg a D pavilonban csillog-villog. Megnézni ér!

A GS típusjelzésű permetezőgép piaci megjelenését követően nagy darabszámban került értékesítésre szerte a világon. A maga 6.000 és 8.000 literes kapacitásával, a magas szintű felszereltségével méltó helyet foglal el a prémium kategóriában. Az LT típus a GS „kistestvéreként” került a piacra, amely magában hordozza a korábbi évek tapasztalatait és fejlesztéseit.

Az LT típus hivatalos bemutatójára a 2015-ben megrendezett Agritechnica kiállításon került sor. Kapacitását tekintve 4.000 és 5.000 literes tartályméretben érhető el, amelyet igény szerint számos opcióval egészíthetünk ki. Az LT széria gépei méretükben és felszereltségükben is igazodnak a kis- és közepes gazdaságok által támasztott igényekhez, így kiegészítve a vontatott permetezők választékát.

A Horsch Leeb szórókeret-szabályozása (BOOM CONTROL)) lehetővé teszi a pontos és biztonságos szórókeret-vezetést, úgy ahogy ez eddig még nem volt lehetséges. Ez az aktív szórókeret-szabályozás egyedülálló, és alapköve az állományok kis szórásmagasságú permetezésének. A talajfelszín egyenetlenségeinek tökéletes követése csak úgy lehetséges, ha a szórókeret mozgása teljesen független a permetező vázától. Ezáltal megvalósítható az optimális cseppméretű permetezés, alacsony elsodródási arány mellett. A szél és a hőség negatív hatásai minimalizálhatók.

 

 

Az Agritechnica zsűrije ezüst medállal díjazta a HORSCH BOOM CONTROL PRO keret-vezérlési rendszer kiegészítéseként piacra kerülő lézeres szkennert, a BOOMSIGHT-ot, amely előre feltérképezi a permetező előtti területet, így a keretvezérlés precízebben tud üzemelni.

A Horsch Leeb gépek magukban hordozzák azokat a vonásokat, amelyeket elvárhatunk egy vontatott permetezőtől. Az egyedi keretvezérlési rendszernek köszönhetően biztosított az alacsony magasságból történő növényvédelem, mindez gyorsasággal és kiemelkedő keretstabilitással érhető el. Az LT széria gépeivel nyitott a lehetőség a kisebb gazdaságok számára is, hogy megtapasztalják ezen előnyöket.” – Szabó Gábor, Horsch termékmenedzser

A típusban található Horsch BoomSight – a permetező keretvezérlési rendszer kiegészítő opciója Nemzetközi Termékfejlesztési PRÉMIUM Oklevélben részesült az AgrárgépShow 2016-os termékverseny pályázatán.

 

Tekintse meg a Horsch Leeb LT permetezőt a 2016. január 27-30. között megrendezésre kerülő AgrárgépShow kiállításon, a HUNGEXPO D pavilonjában!

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek