Fókuszban a növénybiztosítás!

Fókuszban a növénybiztosítás!

Ismét közeledik az évfordulós biztosítási szerződések felmondási határideje: 2018.12.01. Amennyiben szeretne biztosítót váltani, forduljon bizalommal az Axiál Financial Services Kft. pénzügyi tanácsadóihoz!

Felhívjuk figyelmüket - elsősorban a növénybiztosítási szerződésekre fókuszálva -, ha még nem csatlakoztak az AXIÁL Kft. növénybiztosítási programjához, de érdekelné Önöket a lehetőség, forduljanak bizalommal az Axiál Financial Services Kft. pénzügyi tanácsadóihoz az alábbi elérhetőségen: https://www.axial.hu/munkatarsak/teruleti-kepviselok#afs-penzuegyi-tanacsadok

 

 

Tanácsadóink ismertetik a kínált növénybiztosítási megoldásunk előnyeit, konkrét díjajánlatot adnak a jelenleg ismerhető vetésszerkezet és biztosítási összegek, valamint a fedezni kívánt kockázatok alapján, segítenek a meglévő szerződés felmondásában és az új szerződés megkötésében, amire már hosszabb idő áll majd rendelkezésre.

Első körben az a fontos, hogy amennyiben felmerült a váltás szándéka és meghozta az erre vonatozó döntést, akkor a meglévő szerződését mondja fel legkésőbb 2018.12.01-ig!

 

 

Milyen előnyökkel számolhat az AXIÁL Kft. növénybiztosítási programjához csatlakozva?

  • Nagy kockázatközösséghez való csatlakozás, ami előnyöket jelent a díjban és a kárrendezés rugalmasságában.
  • Árbevétel alakulásához igazodó díjfizetési ütemezés.
  • Díjtámogatott konstrukciók.
  • Új, ügyfélbarát weblap, ahol egyszerűen elérheti biztosítási kötvényét, figyelemmel kísérheti kárügyének alakulását, státuszát.
  • Műholdas képről tekintheti meg biztosított területeit, ami segítséget nyújt kárrendezés során.
  • Kármentességi engedmény előnyös kezelése térítésköteles kár esetén is.
  • Teljes biztosítási összegig terjedő tűzkár fedezet, akkor is, ha emberi beavatkozás okozta.
  • Viharkár megítélését nem befolyásolja a szélsebesség. A vihar az vihar, akkor is, ha egyes mérési pontokon esetleg nem éri el a szélsebesség a definíció szerinti értéket.

 

Szöveg: Öllős Gábor, ügyvezető / Axial Financial Services Kft.

Kép: Pexels.com

 

 

 

Növénybiztosítás

 

Mezőgazdasági biztosításokra specializálódott tanácsadó partnerünkkel közösen dolgoztuk ki, a mind árazásban mind szolgáltatástartalmában egyedi konstrukciót, mely kizárólag az AXIÁL Kft. ügyfelei számára érhető el. >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek