Fendt-terméket díjaztak AE50 Award 2022 díjjal

Fendt-terméket díjaztak AE50 Award 2022 díjjal

Február 15-én az Amerikai Mezőgazdasági és Biológiai Mérnöki Társaság (ASABE) Fendt-terméknek adta át a 2022-es évre szóló, rangos AE50-díjat.

Az idei ASABE Mezőgazdasági Gépek Technológiai Konferenciáján a Fendt 300 Vario traktor és a Fendt TI Headland fordulóautomatika rendszer kapott díjat.

"Az AE50 Awards az iparágunkban a legmagasabb kitüntetések közé tartozik, és az AGCO nagyon büszke arra, hogy az ASABE idén is elismerésben részesítette az AGCO-t" - mondta Brad Arnold, az AGCO termékmenedzsmentért felelős alelnöke.

Intelligens, sokoldalú és fordulékony - A Fendt 300 Vario

A kompakt traktorok, például a Fendt 300 Vario sorozat esetében is egyre nagyobb az igény az áttekinthető kezelésre és a funkciók szélesebb körére. A Fendt 300 Vario tökéletesen felszerelt a sokoldalú használatra a legelőn, a szántóföldön, mezőgazdasági traktorként vagy akár homlokrakodó üzemben. A DynamicPerformance extra teljesítmény koncepcióval a sorozat csúcsmodellje, a Fendt 314 Vario 152 lóerős. A kompakt széria emellett a FendtONE intelligens precíziós technológia megoldásaival is rendelkezik.

Automatizált fordulás - Fendt TI Headland

A Fendt TI Headland professzionális fordulóautomatika opcionálisan elérhető a Fendt 300 Vario és az összes Profi+ felszereltségű FENDT traktor szériához. A Fendt TI Headlanddal mind az egyes munkalépések sorrendje és lefolyása, mind a fordulóban történő megfordulás automatizálható. Négy különböző fordulási módot tartalmaz, az ágyás módot, az U-fordulást, a K-fordulást és az Y-fordulást.

Az AE50 díjról

Az Amerikai Mezőgazdasági és Biológiai Mérnöki Társaság a Gépgyártók Szövetségével (AEM) együtt minden évben díjazza az 50 legfontosabb innovációt. Az ASABE mezőgazdasági géptechnológiai konferenciáját évente rendezik meg a Kentucky állambeli Louisville-ben. Az AE50-díjjal kitüntetett innovációk közül tíz pályázhat a Davidson-díjra. Ezt csak három kiválasztott innováció kapja meg.

 

Forrás, képek: Fendt

Elérhető

Kapcsolódó cikkek