Értékeld a munkahelyed!

Értékeld a munkahelyed!

Cégünk is regisztrált a munkatarsaim.hu weboldalon, ahol értékelhetitek az AXIÁL Kft-t. A számos érdekes funkciót tartalmazó oldalon az értékelések mellett nyereményjáték is zajlik, így duplán érdemes regisztrálni.

Biztosan Te is örülnél, ha álláskeresés során hiteles, belső információkat találnál az adott cégről, ahova pályázol. A munkatarsaim.hu pont ezért jött létre, értékeléseddel Te is segítesz azokon, akik épp munkát keresnek. Írj szöveges értékelést jelenlegi, vagy korábbi munkahelyedről, add meg erősségeid, keresd meg kollégáit! Ezekkel a lépésekkel pontokat gyűjthetsz, és ha elegendőt gyűjtöttél Tiéd lehet a kiválasztott nyeremény!

Teendők lépésről lépésre:

1. Regisztráció: https://www.munkatarsaim.hu/regisztracio 

2. Profilod kitöltése (AXIÁL Kft-t válassz, de utólag tudod állítani a Profilod (saját nevedre) kattintva a Karrier menüben. Az Alapadatok szerkesztése menüben azt is be tudod állítani, hogy miről szeretnél értesítést kapni.

3. Kattints a Hírfolyam menüre, bal oldalon található a Nyereményjáték/Érdekel,tovább gomb, ahol le tudod adni értékelésed az AXIÁL Kft-re.

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek