Emlékek

Emlékek

Kedves Kollégák! Kéréssel fordulunk Hozzátok. Mint tudjátok, jövőre elmondhatjuk, hogy negyed évszázadosok lettünk, 2016-ban ünnepeljük ugyanis a 25. születésnapunkat.

Két és fél évtized alatt rengeteg tehetséges, okos és talpraesett munkatársat ismerhettünk meg. Igyekeztünk mindig családias cég maradni még akkor is, amikor a dolgozóink száma már régen túllépte a félezer főt. A családias légkör jegyében szervezzük az Axiál bálakat, a csapatépítő tréningeket, a sportnapot, a Mikulás bulit a gyerekeinknek, a közös főzéseket és még számtalan programot. Gondolom, mindenkinek van már valami vicces, maradandó, szép emléke az Axiálról.

A 25 éves évforduló alkalmából arra kérünk Titeket, hogy ezeket az emlékeket osszátok meg velünk és partnereinkkel!

Egyesével, vagy maximum párosával készítsetek rövid videót Magatokról, amiben elmeséltek valami emléket. Hajdúszoboszlón, a szokásos céges találkozón erre a célra biztosítunk majd egy videó szobát is. Természetesen ezeknek a megszólalásoknak azért olyannak kellene lennie, amit közölhetünk akár a weboldalunkon is, de szeretnénk a Híradóba is felhasználni belőlük.

Segítsetek nekünk ebben a kampányban!

A videókat a marketing@axial.hu címre várjuk, vagy mentsétek fel az \\axial.hu\Public\25_Ev mappába. A videó három percnél ne legyen hosszabb. Ha valaki írásban szeretné elküldeni az emlékét, az a vasm@axial.hu címre küldje el. Ez esetben egyeztetés után szervezünk egy fotóst, aki jó minőségű képet készít a nyilatkozóról. Bármilyen további kérdésetek van, keressétek Vas Magdit a +36 30 823 7497 telefonszámon!

Elérhető

Kapcsolódó cikkek