Elit Kereskedői minősítést kapott az AXIÁL

Elit Kereskedői minősítést kapott az AXIÁL

2016 decemberében Bodnár József szervizmérnök sikeresen elvégezte a GROVE önjáró autódaruk előírt gyári szervizképzését, ezzel az AXIÁL megszerezte a GROVE Elit Kereskedői státuszt: az értékesítés mellett a komplett h

A nyolc modulból álló kilenchetes gyári tanfolyamon kollégánk átfogó ismereteket szerzett a GROVE mobil autódaruk javításáról, kalibrálásáról. Az egyes modulok elméleti információit gyakorlati példákkal szemléltették, zömmel szimulátorokkal, a többit valóságban, darukon.  A képzés keretén belül általános területek mellett daru, illetve típusspecifikus ismeretek képezték az oktatás anyagát. 

 

 

A kurzus záróvizsgával zárult, amelyet kollégánk sikeresen teljesített.  Ezzel a GROVE által gyártott teljes GMK önjáró mobil autódaruk javítására és diagnosztizálására lett cégünk feljogosítva. 

Mint minden gépgyártónak, a GROVE-nak is fontos a precíz, szakképzett specialista. Szigorú képzési programja bizonyítja elhivatottságát a pontosság, a szakértelem iránt – hiszen kiemelten fontos a daruk üzembiztonsága. Az önjáró daruk esetében a tökéletes műszaki állapot az első és egyik legfontosabb feltétele a gépek üzemeltetésének!

 

A GROVE gépekről itt találhat bővebb információt, szervizszolgáltatásainkról pedig ide kattintva kaphat további tájékoztatást!

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek