Egyszerű megoldás tűzveszély ellen

Egyszerű megoldás tűzveszély ellen

A kombájn vagy bálázó üzemeltetése során könnyen lerakódhat a szalma, a törek, a pelyva stb., amely igen tűzveszélyes. Az idegen anyagokat célszerű eltávolítani és a gép egyes egységeit levegővel átfúvatni a biztonságos működésért.

Erre kínál egyszerű megoldást a Makita DUB362Z típusú levegő fúvó, amelynek üzemeltetése 2 darab 18V-os LXT Li-ion akkumulátorral lehetséges. A mindössze 3-4 kg súlyú, 830-930 mm hosszú (a teleszkópos fúvóka beállításától függően), 205 mm széles és 295 mm magas szerkezet nem foglal nagy helyet, így akár a vezetőfülkében is elhelyezhető, hogy mindig kéznél legyen.

 

 

A készülék erős, BL szénkefe nélküli motorral szerelt a hosszabb élettartam érdekében, és így az akkumulátorok kapacitása hatékonyabban kihasználható, mint a hagyományos elektromos motorok esetében. A gép üresjárati fordulatszáma 11.400- 21.500 1/perc, légáteresztése 402-798 m3/óra. A DUB362Z levegő fúvó 6 fokozatú teljesítmény kapcsolóval rendelkezik, és úgynevezett XPT por és cseppvédelemmel látták el, mely azt jelenti, hogy a fontos alkatrészeket leszigetelték a gépen, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak, illetve a gumírozott burkolat csúszásbiztonságot is kínál.

A készüléken az akku töltöttségét jelző lámpa található és a géppel szállított tartozékok között szerepel a fúvókacső és egy vállpánt is. Külön bónusz a gép alacsony zajszintje, amit az akkumulátoros technológia tesz lehetővé, azonban a készülékhez ezt, illetve a töltőt külön kell megvásárolni. Azonban, ha valakinek bármilyen Makita LXT akkus gépe van (legyen az fúró, fűnyíró stb.), akkor annak az akkuját is tudja ehhez a levegő fúvóhoz használni, nem kell hozzá újat venni.

 

A 18-010-0362-00 cikkszámon szereplő, az AXIÁL Kft. üzleteiben és webshopján 2019. június 30-ig, illetve a készlet erejéig kedvezményes áron megvásárolható Makita DUB362Z típusról bővebb információt munkatársaink adnak. Keresse őket bizalommal!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Mikó Zsolt, termékmenedzser

Forrás és kép: Makita

 

 

Több mint 27-féle akkus, Makita kertigép (+katalógus)

 

Makita kerti gépeinkből, több mint 27-féle használható a 18V LXT akkumulátorainkkal és ez a szám még ebben az évben - az összes elérhető gépünkkel, újdonságokkal - már több mint 270 lesz! >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek