DLG Feldtage körkép (+videó)

DLG Feldtage körkép (+videó)

2018. június 12. és 14. között rendezték meg Németországban a DLG Feldtage, azaz a Német Mezőgazdasági Társaság Szántóföldi Napok elnevezésű rendezvényét. A két évente életre hívott kiállításon az AXIÁL Kft. több beszállítója is jelen volt.

Agrifac

 

A DLG Feldtage robotikával kapcsolatos programján a Wageningen érkező Bullseye csapat is részt vett. Gyomlálás kategóriában második helyezést, szelektív érzékelés kategóriában pedig ötödik helyezést ért el. Az önjáró permetezőgépeket gyártó Agrifac sok éven át támogatta csapatot, hogy fejlesszék a robotot, mellyel indultak a megmérettetésen.

 

Természetesen maga a gyártó is kivonult csapatával a rendezvényre.

 

Forrás: Agrifac Facebook

 

Annaburger

 

A pót- és átrakókocsikat, illetve trágyaszórókat gyártó Annaburger is kivonult a kiállításra, ahol GB 108-as számú standon várta a látogatókat.

 

Forrás: Annaburger Facebook

 

Fendt

 

„A DLG Feldtage csodálatos volt! Hatalmas mezők, nagyszerű embere és ötletek! Találkozunk 2020-ban!” – olvashatjuk a Fendt Facebook oldalán.

 

Forrás: Fendt Facebook

 

Manitou

 

A Manitou Csoport is ott volt Bernburgban, Manitou teleszkópos és Gehl derékcsuklós rakodókat vitt a helyszínre.

 

Forrás: Manitou Facebook

 

CLAAS

 

Végül, de nem utolsó sorban a CLAAS is jelen volt a rendezvényen, készült a szokásos standdal is, de egy igazi meglepetéssel is kedveskedett a látogatóknak, legfőképp a focirajongóknak. A VB alkalmából ugyanis felállítottak egy pályát, ahol egy óriási focilabda és néhány CLAAS gép segítségével lehetett játszani. Íme egy videó a helyszíneikről, melyet a kiállítás nulladik napján készítettek.

 

Forrás: CLAAS Youtube

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek