Black Friday: Beta szerszámszettek (+videó)

Black Friday: Beta szerszámszettek (+videó)

Nagy darabszámú Beta készletek professzionális felhasználásra, jelentős kedvezményekkel. Így jellemezhető az a négy szerszám szett, amelyet kifejezetten a hivatásosaknak ajánlunk 2017. november 24-25-26-án, a Black Fr

Nincs is annál kényelmesebb, amikor minden van otthon. Ez éppúgy igaz például a főzésre, mint a szerelési munkákra. Nem kell külön-külön – drágábban – beszerezni vagy kölcsönkérni a szükséges eszközöket, csak felpattintjuk a műanyag koffer fedelét, vagy kinyitjuk az egyik fiókot és máris minden kéznél van. Ráadásul általában az ilyen készleteket hosszú ideig, sőt gyakran élethosszig használjuk, vagyis elég egyszer beruháznunk rá.

 

 

Ilyen készletek szép számmal előfordulnak kínálatunkban is, melyek közül négy Beta szett a 2017. november 24-25-26. napokon tartó Black Friday akció keretében 51-34% kedvezménnyel meg is vásárolható.

Természetesen a Beta készletek nemcsak minőségi szerszámok széles spektrumát kínálják, hanem esztétikailag és ergonómiailag is kimagaslóak. A dizájn fogalma a Beta számára elsősorban az optimális működést jelenti, a szerszámok biztonságos és kényelmes használatát és a megbízhatóságot tartja szem előtt. Éppen emiatt van, hogy a gyártó az anyagokat, a megmunkálást mélyrehatóan vizsgálja, hogy az eszközök a lehető legmegfelelőbbek legyenek a végfelhasználók számára.

 

 

A 20. század eleje óta létező olasz Beta ma több mint 12.000 terméket gyárt, melyeket 22 termékcsaládba sorol. A szerszámgyártás területén a legkvalifikáltabb vállalatok közé tartozik. Szerszámait bár hobbi felhasználóknak is ajánlja, mégis a professzionális szakemberek a célközönsége, akik nap mint nap, hivatásszerűen végeznek mechanikai, karbantartási, szerelési munkákat. Az alábbi készleteket az Ő kedvükért tettük bele a Black Friday akcióba.

 

• 36%-os kedvezmény – Beta 2056E/E jelzésű 145 darabos szerszámkészlet táskában, általános karbantartáshoz

• 51%-os kedvezmény – Beta 5 fiókos szerszámkocsi teleszkópos, csapágyazott fiókokkal (szerszámok nélkül), melyek habgumival béleltek. 2 fix és 2 forgó kerék, egyik fékkel szerelt. Biztonsági zárral kombinált központi zárral, hőkezelt műanyag munkalappal, beépített oldalsó flakontartóval rendelkezik.

• 34%-os kedvezmény – Beta 7 fiókos szerszámkocsi 210 db szerszámmal

• 35%-os kedvezmény – Beta 7 fiókos szerszámkocsi 295 db szerszámmal

 

Ne feledje, a termékeket kedvezményes áron 2017. november 24-25-26. napokon vásárolhatja meg webshop.axial.hu honlapon! 

 

Forrás és kép: Beta

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek