Black Friday 2017: Üzemanyag-szállítás eszközei

Black Friday 2017: Üzemanyag-szállítás eszközei

Készüljön az őszi-téli szezonra korszerű üzemanyag-szállító eszközökkel, melyek csak 2017. november 24-25-26-án, a Black Friday hétvége alkalmából jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg alkatrészüzleteinkben és webár

Bár a korszerű gépek és berendezések esetében szinte „alapkövetelmény” az üzemanyag-takarékos üzemelés, sűrűn előfordul, hogy a határban kell feltankolni a gépet. A mobil, szállítható gázolaj tartályok előnye, hogy az „üzemanyag megy a géphez” nem pedig fordítva, így sok időt megspórolhatunk.

Az üzemanyag-szállításra vonatkozóan különféle jogszabályi előírásoknak is meg kell felelni, ezek közül az egyik legjelentősebb az ADR nevű szabályozás. Az ADR tulajdonképpen nem jogszabály, hanem egy megállapodás francia elnevezéséből képzett mozaikszó. Accord Dangereuses Route, vagyis Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Európai Megállapodás. Előírásait hazánkban a 61/2013. (X.17.) NFM rendeletbe ültették át. 

 

 

Rendkívül szigorú és pontos feltételeket ír elő a veszélyes anyagok, így a gyúlékony üzemanyagok szállítására. A gazdálkodók ezért szállításaikat úgy szervezik, hogy az lehetőség szerint ne essen az ADR-szabályozás alá. 

Az ilyen esetekre ajánlunk a Carry Tank tartály-családot, 220 literes és 440 literes, gázolaj és Adblue szállítására alkalmas változatú tartályok ADR-mentes szállítást tesznek lehetővé. Black Friday akciónk keretében az egyik közkedvelt típust, a Carry Tank 440 literes, ADR mentesen szállítható gázolaj tartályt kínáljuk!

 

Felszereltsége:

- 10 micronos szűrővel

- 12 V-os rendszer

- 4 méteres nyomótömlő

- 40 liter/perc szállítási sebesség

- 6 méteres elektromos kábellel

- automata pisztoly

- digitális mérőóra

- fedél

- ADR mentesen szállítható

A terméket a következő cikkszámon érheti el: 08-010-0088-71. Ha pedig már a webshopban jár, ne hagyja ott a „kistestvérét” se! 25%-os kedvezménnyel várja Önt az 5 literes, UN jóváhagyással rendelkező üzemanyagkanna, melyet a következő cikkszámon érheti el: 08-010-0044-09.

 

Ne feledje, a termékeket kedvezményes áron 2017. november 24-25-26. napokon vásárolhatja meg alkatrészüzleteinkben vagy a webshop.axial.hu honlapon!

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek