Black Friday 2017: Dolmar és Makita gépeket

Black Friday 2017: Dolmar és Makita gépeket

Fekete péntek helyett fekete hétvégét tartunk 2017. november 24-25-26. napokon, amikor Makita és Dolmar gépeket vásárolhatnak meg jelentős kedvezményekkel webáruházunk honlapján.

Több mint 100 éves a Makita márka története, amely 1915 márciusában, Nagoyában vette kezdetét, majd 1991-ben összefonódott az 1927 óta létező Dolmarral, ugyanis ekkor a német Sachs-Dolmar céget megvásárolta a japán vállalat. Természetesen lehetne bőven mesélni arról, hogy fejlődött, fejlesztett a két vállalkozás és hogyan nyerték el mai formájukat, de csak a lényeget osztjuk meg Önnel. Az 1991-es egyesülést követően a Dolmar Makita márkájú gépeket is gyárt, amelyek megegyeznek a Dolmar név alatt szereplő termékekkel.

 

 

Dolmar PS-35C-40B benzinmotoros láncfűrész

A Dolmar vállalatról egyet mindenképp tudnia kell, hogy az egyik legrégebbi gyártója a hordozható benzines láncfűrészeknek. Természetesen ez a sok éves tapasztalat meg is látszik készülékein, amelyek magas minőséget és optimális ergonómiát kínálnak használójuknak. Igaz ez a Black Friday hétvégén 41%-os kedvezménnyel megvásárolható PS-35C-40B típusú benzinmotoros láncfűrészre is, amely kezdő felhasználóknak, hobbi célokra tökéletesen alkalmas. A mindössze 4,4 kg súlyú, 3/8" lánckiosztású 2,3 LE teljesítményű fűrész kezelését olyan rendszerek segítik, mint az „Easy Start”. a manuális primer pumpa vagy a „Memory Power Ignition”. Az „Easy Start” egy rugós szerkezet közbeiktatásával könnyíti meg a motor indítását, míg az MPI gyújtórendszer az újraindítást gyorsítja a kondenzátorban tárolt töltés segítségével. A benzinmotoros láncfűrész acél rönktámasszal, acélrugós rezgéscsillapítással, állítható láncolajozással, és külső fekvésű lánckerékkel rendelkezik a könnyebb lánccseréért. Biztonsági funkciója a „SafetyMatic” vagy láncfék visszarúgás esetén a másodperc tört része alatt leállítja a láncot.

 

 

Makita EM3400U motoros fűkasza

A következő, Black Friday 2017 akcióban meghirdetésre kerülő termékünk a Makita EM3400U motoros kasza, amely leginkább farmer célokra ajánlott. A farmer célú felhasználó a hobbi és a profi szint között helyezkedik el, amikor otthoni használaton túli, de mégsem foglalkozásszerű a munkavégzés. A könnyű, strapabíró konstrukciójú eszköz kétütemű, 34 köbcentis motorral rendelkezik, mely 1,43 LE teljesítmény tud kifejteni. Akárcsak a fentebb említett láncfűrész, „Easy Start” funkcióval bír, vagyis a motor indítása nagyon könnyű. A kasza gumírozott kezelőszerve és állítható szarvmarkolata kényelmes használatot tesz lehetővé. 

 

 

Makita DF347DWLX1 fúró-csavarbehajtó

Szintén jelentős kedvezménnyel vásárolhatja meg 2017. november 24-25-26. napokon a Makita DF347DWLX1 katalógusszámú 30 Nm nyomatékú fúró-csavarbehajtóját, amely elődjéhez képest fejlettebb akkumulátor technológiával rendelkezik. A G-szériás fúró-csavarbehajtó 14,4V-os Li-Ion akkumulátorral (az akku teteje fehér színű) és kizárólag DC18WA töltővel működik. Megjegyzendő, hogy ez nem kompatibilis az LXT jelzésű eszközökkel (az akku teteje is fekete színű) és töltőkkel. A készülék két sebességfokozatot nyújt, automatikus fordulatszám-szabályozással és forgásirányváltással bír, a tokmányszár befogási tartománya pedig 1,5-10 mm. A tartozékok között 2 db akkumulátor, egy töltő, akkus lámpa, 11 részes bitkészlet található, melyeket praktikus hordtáskába csomagoltak.

 

Ne feledje, a termékeket kedvezményes áron 2017. november 24-25-26. napokon vásárolhatja meg a webshop.axial.hu honlapon!

 

Forrás és kép: Makita, Dolmar

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek