AXIÁL Híradó most Fendt poszterrel! (+magazin)

AXIÁL Híradó most Fendt poszterrel! (+magazin)

Megjelent a legfrissebb AXIÁL Híradó, amelyhez most egy Fendt posztert is mellékeltünk. Amennyiben nem kapod kézhez, keresd üzleteinkben a kiadványt és a posztert, utóbbi korlátozott példányszámban elérhető!

Ha azon szerencsések közé tartozol, akik birtokolják a már említett, hevederes Fendt 900 Vario MT-t ábrázoló posztert, akkor tedd ki valami menő helyre és küldj róla egy fotót a #fendtposzter Facebook-bejegyzésünk alá! Ha Instagramon publikálod a képet, akkor is használd a #fendtposzter hashtaget! Miért érdemes így tenned? Azért, mert a legeredetibb megoldást egy Fendt ajándékcsomaggal jutalmazzuk! A részleteket és a posztolás szabályzatát elérheted a www.axial.hu/fendtposzter weboldalon!

A nyereményjátékon kívül az AXIÁL Híradó a megszokott formában, érdekes, hasznos tartalmakkal jelentkezik. Csatlakozz Te is az olvasók táborához és ismerd meg a következőket:

 

 

A tavasz traktorjai

Így, ősz végén, tél elején ideje a tavaszi munkákra, és az azokhoz szükséges gépekre is gondolni. Az ajánlott traktorok már sok gazdaságban szolgálnak megbízhatóan. Lássuk hát a CLAAS ARION 400/500/600 családok tagjait!

 

Jövő a szántóföldön

A tradicionális paraszti életformának vége? Új időszámítás kezdődik? Kresz Gábor, Fendt referens kollégánk ehhez hasonló kérdéseket boncolgat a Fendt augusztusban megrendezett vevőtalálkozója kapcsán, ahol számos új és régi gépet mutattak be. A würzburgi rendezvényre magyar, az AXIÁL Kft. ügyfeleiből álló delegáció is kijutott.

 

 

Racionális döntések

Nem túl nagy területen, szétaprózott táblákon, gyenge minőségű földeken, hosszú vonulási utakkal kell boldogulnia a Vas megyei gazdaságnak. Ilyen körülmények között ésszerű döntésekre kényszerít az élet, de Molnár László, a Kámi Mezőgazda Kft. ügyvezető elnöke természetéből adódóan is a józan gondolkodás embere. Traktorból a Landinit választja.

 

 

Túl az alkatrészen

Alkatrészüzletág – egyértelműnek tűnő kifejezés, ez a szervezeti egység felel a forgalmazott gépek alkatrészellátásáért, gondoskodik a szükséges anyagokról. Mára azonban több lett, mint elsőre tűnik – például a „hidraulikaműhellyel”!

 

Szezonra fel!

Felkészülés a tavaszra onnan kezdődik, hogy az idény végén lemossák és kitakarítják a gazdaság gépeit. A mezőgazdaság is felgyorsult, mint az élet sok más területe. Az időben megkezdett munka, a holtszezon ésszerű kihasználása a tavaszi munkák idején és a betakarításkor fizetődik ki. A vevőszolgálat két fő területének vezetőit kérdeztük a téli felkészítésről.

 

Lapozd fel a magazin, tedd ki a posztert és játssz!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: AXIÁL Híradó 2018. 05. szám

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek