AXIÁL Híradó különszám az AgrárgépShowra! (+magazin)

AXIÁL Híradó különszám az AgrárgépShowra! (+magazin)

Vállalatunk termékeit és szolgáltatásait bemutató, valamint az újdonságokat és partnereink véleményét ismertető magazinunk ismét megjelent! Ezúttal kifejezetten az AgrárgépShow szakkiállításhoz kapcsolódó írásokat olvashat. Lapozza fel Ön is!

A tartalomból:

 

1165 MT traktorkirály!

Hét méter hosszú, három széles és négy magas, húsz tonnás és 650 lóerős, ráadásul gumihevederes – ez a traktorok egyeduralkodója. Még ha nem is kapta meg hivatalosan a koronát, én mindenesetre királynak éreztem magam a fülkéjében.

 

 

Megújult a TUCANO - Személyre szabott minőség

ÚJ CEBIS-terminállal, bővített modellkínálattal és opciós dőléskiegyenlítéssel indítja útjára a CLAAS a TUCANO újabb generációját, amely AUTO CROP FLOW terményáram-kontrollt, AUTO SLOPE ventilátor-fordulatszámállítást és 11 ezer literes magtartályt nyújt. A TUCANO 580 a sorozat új vezető modellje.

 

 

A csendes erő – Az új Manitou MLT 961

A Manitou, a teleszkópos rakodógépek specialistája, 2014-ben mutatta be legnagyobb teljesítményű mezőgazdasági rakodóját, az akár hat tonna teher mozgatására és kilenc méteres emelési magasságra képes MLT 960-at. Sikeresen ötvözte az építőipari teleszkópos rakodógép nagy kapacitását a mezőgazdasági MLT-széria extrém strapabírásával.

 

 

A legkisebb testvér – Horsch Leeb 4 AX

Az első Leeb permetező a mai napig aktívan dolgozik, pedig jócskán túllépte már a nagykorúság küszöbét. Ezzel a géppel egy olyan név vonult be a növényvédelmi gépek szegmensébe, ami napjainkra kivívta magának a felhasználók elégedettségét, egyre növekvő darabszámban találkozhatunk valamelyik típusával. A Horsch és Leeb család régre visszanyúló baráti kapcsolata az üzleti életben is gyümölcsözőnek bizonyult, hiszen 2011 óta közös név alatt gördülnek ki a gépek a gyártósorról.

 

Keresse postaládájában, üzleteinkben, az Agrárgépshow D pavilonjában vagy lapozza fel online!

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek