AgrárgépShow akció

AgrárgépShow akció

4 nap, 75 termék, kivételes kedvezmények. Így jellemezhetjük röviden a 2018. január 24. és 27. között, az AgrárgépShow alatt tartó alkatrész akciónkat, melyet kifejezetten a legnagyobb és legnépszerűbb hazai szakkiáll

Az akcióban szereplő termékek között akad K80 vonószem, Kränzle K7/120 típusú hidegvizes nagynyomású mosóberendezés, Iweld ARC 160 mini hegesztő inverter, többféle Beta dugókulcs készlet, Carry Tank 440 gázolaj tartály, benzinmotoros Makita láncfűrész, akkus Makita fűnyíró, illetve CLAAS ruházat is. Természetesen az előbbi rövid lista a teljesség igénye nélkül készült, az összes terméket 2018. január 24. és 27. között megtekintheti a webshop.axial.hu weboldalra, az „AGS akció” fülre kattintva.

Az akcióban szereplő tételek a Hungexpo Budapesti Vásárközpont D pavilonjában, az AXIÁL standon is kiállításra kerülnek az AgrárgépShow ideje alatt, azonban megvásárolni az AXIÁL webshop oldalán keresztül tudják.

 

 

A továbbiakban következzék egy kis ízelítő az akciós termékekből:

 

Kränzle HD 7/122 hidegvizes nagynyomású mosó

Aki a Kränzle márka mellett dönt, mindig olyan kiforrott, műszaki előnyökkel rendelkező magasnyomású tisztítókat kap, melyek minden tekintetben meggyőzőek. Az 1974-ben alapított Kränzle kezdetektől fogva hangsúlyt fektetett a kiváló minőségre, legyen szó például a magasnyomású szivattyúkhoz használt speciális kovácsolt sárgarézről vagy a szivattyúk dugattyújánál alkalmazott kerámia bevonatról. Ezen minőségi követelményeknek maximálisan megfelel az AgrárgépShow akcióban szereplő HD 7/122 hidegvizes nagynyomású mosó, amelyet egyszerű ipari munkálatokhoz ajánlunk. Kiváló ár/érték arányú termék, amely kompakt kialakítású és könnyű súlya miatt egyszerűen mozgatható. A mosóberendezés az akció időtartama alatt 11%-os kedvezménnyel vásárolható meg.

 

Jellemzők:

Áramellátás: 220V

Szállított vízmennyiség: 420 l/h

Munkanyomás: 10-120 bar

Max. hőmérséklet: 60°C

Magasnyomású tömlő:10 fm

 

 

IWELD ARC 160 mini hegesztő inverter

Ez egy IGBT technológiás MMA hegesztőgép, amely univerzális berendezés. Nagyon népszerű azok körében, akik kisipari feladatokat látnak el. Egyszerű kezelésű, megbízható készülék. Könnyű, így gond nélkül mozgatható. Teljesítménye 150A, a hálózati feszültség értéke pedig 230V +-15 %. A használható elektródák átmérője 2,5-4 mm közöttiek. Az inverternek digitális kijelzője van és ellátták ún. Arc-Force és Hot-Start funkciókkal. Az Arc-Force funkció automatikusan állítja az áramerősséget, csökkenti azt, ha hosszabb lesz az ív, és növeli azt, ha letapad az elektróda. A Hot-Start funkció pedig megkönnyíti az ívgyújtást, így a kezdési hibák is kiküszöbölhetők. Az inverter az AgrárgépShow akció keretében 15% kedvezménnyel vásárolható meg.

 

 

Makita EA6100P53E benzinmotoros láncfűrész

A Makita benzines láncfűrészei Németországban készülnek a Makita tulajdonában lévő Sach Dolmar gyárban. A Dolmar az első benzines láncfűrészét 1927-ben dobta piacra, azóta is tervez, illetve gyárt ipari minőségű láncfűrészeket. A széles választék egyik professzionális felhasználásra ajánlott modellje a Makita EA6100P53E típusú készülék, mely 3/8'' lánckiosztással és 53 cm-es vágáshosszal rendelkezik. Teljesítményét tekintve 4,6 lóerős és hengerűrtartalma 61 köbcenti. A 6 kg-os fűrészt kétütemű benzinmotor, külsőfekvéses lánckerék, állítható láncolajozás, vibrációcsillapítás, láncfék, kétkamrás légszűrőrendszer, elektronikus gyújtás jellemzi. A EA6100P53E típusú berendezést Easy Start rendszerrel látták el, mely rugós rásegítéses indítást jelent, ez drasztikusan csökkenti a berántáshoz szükséges erőt.  A készülékbe integrált MPI technológiája felel az egyszerű újraindításért, valamint a SAS technológia az alacsony fogyasztásért. A fűrész az AgrárgépShow akció keretében 35% kedvezménnyel vásárolható meg.

 

A képek illusztrációk, tájékoztató jellegűek. Érvényes: az akció ideje alatt (2018. január 24-27.) történő megrendelésekre, és ezen akciós időtartam alatt a készlet erejéig. A további termékek a webshop.axial.hu oldalon lesznek elérhetők!

 

Forrás és kép: Kränzle, IWELD, Makita

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek