A téli felkészítés a legjobb befektetés…

A téli felkészítés a legjobb befektetés…

Az egész éves munkát követően számot vetve, mindenki átgondolhatja jövőbeli terveit. Az AXIÁL Kft. azt szeretné, ha valamennyi partnere meglátná a lehetőséget ajánlataiban, és évről-évre egyre többen vennék igénybe szolgáltatásait.

Téli előrendelési akciónkat biztos nem kell már mélyrehatóan bemutatnom, de azért le kell porolni, újra és újra elővenni, hogy rávilágítsunk hasznosságára.

 

Miért is jó ez nekem?

Ezt a kérdést teszi fel mindenki magának, mielőtt komolyabb költségekbe verné magát. Vegyük szépen sorba, miért is éri meg élni az előrendelés lehetőségeivel.

 

 

Az első és legfontosabb szempont az üzembiztonság

Egy gép akkor igazán jó, ha dolgozik. Különösen, amikor a legnagyobb szükség van rá, például a kombájnra betakarításkor. Vegyünk egy egyszerű példát: a tavaszi gépszemlén úgy ítélik meg, hogy a cséplődob+dobkosár még kibír egy szezont, de a búzaaratás második hetében megadja magát. A felújítás időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt vesz igénybe. A gép áll, nem termel. Egy kombájn szezonját körülbelül 60-70 intenzív munkanappal számolhatjuk, amelyből egyetlen nap sem telhet tétlenül. Saját gabona vágásakor a minőség rovására megy a hibás döntés, bérmunkában a területteljesítményére.

Ha szakavatott kollégáink vizsgálják át, majd javítják ki partnereink gépeit, ezek a szituációk jó eséllyel elkerülhetők, és a gép az elvárt hatékonysággal üzemeltethető a szezon minden napján.

 

 

Második, nem elhanyagolható szempont a költségek minimalizálása

A gépekre költött összeg nem költség, hanem befektetés. Vegyük alapul az akció első időszakában érvényes konstrukciót, mellyel 25 százalékos kedvezményhez juthatnak partnereink. Ha csak a gép kötelező szervizeihez szükséges alkatrészekről és néhány évente cserélendő kopóalkatrészekről beszélünk, az alkatrészek költsége meghaladná az 1,5 millió forintot – de téli előrendeléssel 375 ezer forint a gazdánál marad. Ha alaposan végiggondoljuk, 25 százalékkal nagyobb összeg jut a gépek üzembiztonságára, ha kihasználják az előrendelést.

 

 

Szervizszolgáltatás

A másik és egyáltalán nem elhanyagolható szempont a szervizszolgáltatás, melyet ugyancsak kedvezményes óradíjakkal vehetnek igénybe az akció ideje alatt. Szakembereink díjmentesen felmérik partnereink gépeit, majd az alkatrész-üzletággal közösen ajánlatot tesznek a teljes felújításra.

Mindezt, amikor Ön jól megérdemelt téli pihenését tölti. Így a tavaszi munkák kezdetéig, anélkül, hogy nyakig olajosan a hideg műhelyben dolgozott volna, a családjával töltheti idejét, és biztos lehet benne, hogy gépei maximális üzembiztonsággal vághatnak neki a szezonnak.

Azt gondolom, számos előnyét sorolhatnám még fel annak, hogy miért éri meg előre gondolkodni. Mindenkinek érdeke a gépek állagának megóvása, és a fenntartható üzemeltetés.

A CLAAS és az AXIÁL Kft. mindig azon dolgozik, hogy partnereink, akik megtiszteltek bizalmukkal, és a gépeinket választották, maximálisan elégedettek legyen szolgáltatásainkkal, és a következő gépberuházáskor emlékezzenek arra a rengeteg előnyre, melyhez egy jó döntés juttatta őket.

Kollégáink folyamatosan regisztrálják az akcióra jelentkezőket. 19 telephelyünk mindegyikén felkészült szakemberek és az elérhető legjobb kondíciók várják Önöket, forduljanak hozzájuk bizalommal!

 

Részletes információért forduljon területileg illetékes kollégáinkhoz és tekintse meg IDE kattintva előrendelési ajánlatunkat!

 

Szöveg: Juhász-Nagy László, CLAAS alkatrészek csoportvezető

Forrás és kép: Agritech 2018. 05. szám

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek