A MANAX nem tétlen! (+videó)

A MANAX nem tétlen! (+videó)

A hektikus időjárás ellenére elkezdődött az aratás az országban, illetve a bálázásra is készülnek a gazdálkodók. Ebből kifolyólag a MANAX Kft. sem tétlen, most röviden be is számolunk két projektjükről.

Gelse - aratás

Nemrég kezdték meg a MANAX Kft. gépei és kollégái az aratást Gelsén, a Március 15 Zrt. területein. A CLAAS LEXION 750, 760 típusú kombájnok bíborherét vágnak hozzávetőleg 160 hektáros területen. Az aratást Égel Viktor és Csernák István gépkezelők segítségével végzik a Zala megyei vállalkozásnál, ahol egyébként több mint 2000 hektáron gazdálkodnak és árpát, búzát, kukoricát, szóját, valamint napraforgót is termesztenek. A Március 15 Zrt. 1997 óta áll kapcsolatban az AXIÁL Cégcsoporttal és már több alkalommal is igénybe vették a csoporthoz tartozó MANAX Kft. bérgép flottáját. Köszönjük, hogy ezúttal is minket választottak!

 

Kép: Égel Viktor, gépkezelő

 

Orosháza – bálázás

Mindig látványos, amikor több gép vonul ki egyszerre egy telephelyről, hiszen az nagy munkát sejtet. Ez történt a minap Orosházán is, ahol a MANAX Kft. több gépet is biztosított partnerének, Baranyai Lajosnak. A vállalkozó hozzávetőleg 8000 hektár területen végez bérbálázást, így már érthető is, miért bérel 7 darab CLAAS és Fendt erőgépet, valamint 1 darab Manitou rakodógépet a MANAX Kft.-től.

 

Kép: Steinhauser Tamás, marketingmenedzser

 

Baranyai Lajos a 2000-es évek eleje óta partnere az AXIÁL Cégcsoportnak, nemrég egy CLAAS TUCANO betakarítógépet is vásárolt tőlünk. A kezelő nélkül kért bérgépek napos bérletben vannak a vállalkozónál, melyek között vannak Fendt 824-es és 826-os erőgépek, CLAAS AXION 850 típusú traktorok és egy 7 méteres Manitou teleszkópos rakodógép is. Jó munkát kívánunk neki és csapatának!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Videó: Steinhauser Tamás, marketingmenedzser

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek