A Hyundai új igazgatót nevez ki az anyagmozgató üzletág élére

A Hyundai új igazgatót nevez ki az anyagmozgató üzletág élére

A Hyundai Construction Equipment Europe bejelentette, Peter Verbiest lesz az európai piac anyagmozgató üzletágának igazgatója. A vezető több mint 17 éves tapasztalattal rendelkezik a területen, a menedzsment és az értékesítés területén is dolgozott már.

Peter Verbiest a Hyundai többi ágazatával és az európai forgalmazói hálózattal szoros együttműködésben vezeti majd az európai értékesítési-, az after sales- és a terméktámogatási csapatot. Olyan kereskedelmi stratégiákat fog kidolgozni és megvalósítani, amelyek középpontjában a hosszú távú partnerkapcsolatok állnak, miközben biztosítja a HCEE üzleti céljait Európában. Peter Verbiest székhelye a belga Tessenderlo-ban lesz, de az igazgató beszél hollandul, franciául, németül és angolul is.

 

A HCEE anyagmozgató üzletágának új igazgatója, Peter Verbiest

 

„Peter Verbiest komoly üzleti tapasztalatot hoz magával. Most az anyagkezelő üzletág vezetője, ahol az európai részleg vezetésével foglalkozik. Európa az elkövetkezendő években is kulcsfontosságú területe a globális anyagkezelő üzletágnak. Peter Verbiest felvétele felgyorsítja a következő lépéseket. Örülünk, hogy a Hyundai családjában üdvözölhetjük.” – mondta Johan Thiels, a HCEE HR igazgatója.

„Az elkövetkező években az anyagmozgató üzlet pozitív növekedése várható, ezért jó kilátásai vannak az üzletágnak a fejlődésre és a piaci részesedés gyarapítására. Alig várom, hogy erősítsem és fejleszthessem az anyagmozgató üzletágat. Nagy lelkesedéssel csatlakozom a szakembergárdához, hogy a HCEE-t a következő szintre emelhessük.” – mondta Peter Verbiest.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: HCEE

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek