A Fendt UK biciklis kihívást támogat

A Fendt UK biciklis kihívást támogat

Nick Bragg egy somerseti farmer és már hosszú ideje a Fendt & Compass kereskedés vásárlója. A termelő 30 nap alatt akar teljesíteni egy 3000 mérföldes kerékpáros kihívást Kanadában, melyet a Fendt UK is támogat.

A kihívás célja, hogy figyelmet szenteljenek és pénzt gyűjtsenek a Királyi Mezőgazdasági Jótékonysági Intézetnek (The Royal Agricultural Benevolent Institution = R.A.B.I.). Nick 3000 mérföldes kalandja 2019. június 21-én, Montrealban kezdődik és hat államon vezeti végig, hegyvidékektől kezdve a Sziklás-hegységen keresztül, a Vancouver-vízpartig, az Inuksuk ikonikus kőszobráig.

 

 

Nick a következőket mondta a kihívásról: „A Trio of Triatlons verseny elégedett teljesítése után rájöttem, hogy még mindig elég fitt a testem 50 plusznál is. És mit nem lehet szeretni Kanadában? Angolul beszélő, szép mezőgazdasági vidék, amely a Sziklás-helységet leszámítva általában sík. Nem lehet előre megmondani, mi van a sarkon túl, és így még pénzt is szerezhetek egy olyan jótékonysági szervezetnek, amely a nálam kevésbé szerencséseket segíti, ez nagy öröm számomra.”

A kerékpáros kihívásról IDE kattintvaFendt erőgépeinkről pedig IDE kattintva informálódhat bővebben!

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Fendt

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek