A dávodi kézisek a legjobbak

A dávodi kézisek a legjobbak

2019. július 20-án második alkalommal került megrendezésre a nyári időszak legnagyobb dél-vidéki kézilabdás eseménye, a Dávodi Kézilabda Torna. Az esemény legjobb játékos Hetyei Bernát, a Gépüzletág igazgatója lett.

A fényes kézilabda hagyományokkal rendelkező település csapatai már jó néhány éve nem versenyeznek, de Zórity Mátyás testnevelő teremtette Alma Mater mindmáig hazacsalogatja az itt nevelkedett sportolókat.

A hagyományőrzéshez a környékbeli települések csapatait hívták meg, hogy a régi bitumenes pályát újra élettel töltsék meg. A tavaly nyáron indult kezdeményezés mellé idén is csatlakozott a megyei kézilabda szövetség, hogy a lehető leggördülékenyebben bonyolódhasson le eme nagyszerű rendezvény.

 

 

A torna végeredménye:

1. Dávod 1 csapata

2. Baja

3. Bácsalmás

4. Csávoly

5. Dávod 2 csapata

 

Legjobb kapus: Csupity Milán

Legjobb játékos: Hetyei Bernát

Gólkirály: Svegál Dávid

 

Bernát kollegánk mellett a Hirtenberg Tamás raktárvezető, és Nagy Gábor Ferenc szakraktáros is részt vett a tornán. Gratulálunk nekik!

 

Forrás és kép: bacshandball.hu

 

 

Ezt megúsztuk!

 

Mindig örömmel számolunk be kollégáink szabadidős és sport teljesítményeiről és most egy újabbra lehetünk büszkék. Kanka Roland hódmezővásárhelyi alkatrészes területi képviselőnk ugyanis nemrégiben átúszta a Balatont! >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek