7500 négyzetméteren bemutatózott a Landini

7500 négyzetméteren bemutatózott a Landini

A nyári mezőgazdasági munkák megkezdése előtt a kiállításszervezők többsége megragadta az alkalmat a gazdálkodói társadalom összehívására. Így történt ez Spanyolországban is, ahol május 21-22-23. napokon megrendezték a DEMOAGRO-t.

A rendezvényt leginkább a hazai NAK Szántóföldi Napok – AgrárgépShow-hoz tudnánk hasonlítani, ahol gépbemutatókat és demóparcellás fajtabemutatókat láthattak az érdeklődők. Az esemény negyedik kiadásának Aragon tartomány, Huesca adott otthont. A gépbemutatókon a szántóföldi növénytermesztés valamennyi fázisát prezentálták a kiállítók, akik 2019-ben a több mint 55 hektáros Castillo de Orus elnevezésű birtokon tevékenykedtek.

 

 

Több beszállítónk mellett a Landini is jelen volt a DEMOAGRO-n, ahol 7500 négyzetméteres területen mutatta be erőgépeit, a 4, 5, 6H, 6C, és 6 V-Shift széria modelljeit. A kiállításon a 2-es és a Rex 4 sorozat speciális traktorai is megjelentek. Így összesen 11 Landini erőgép 7 munkaeszköz (kasza, körbálázó, bálacsomagoló, forgóborona, stb.) segítségével mutatta meg értékeit, mint például a megbízhatóságot és a könnyű használatot.

 

További információt Landini erőgépeinkről területileg illetékes kollégáinktól kaphat!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Landini

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek