70 éves a Solo

70 éves a Solo

A Solo Kleinmotoren GmbH 2018. február 10-én ünnepelte 70. évfordulóját. Izgalmas éveket tudhat maga mögött a sindelfingeni központtal rendelkező cég, amely kezdettől fogva Stuttgart szőlőtermő régiójában székel.

Kínálatába a kézi és motoros permetezőktől kezdve a lánc- és körfűrészek, valamint a fűnyíró gépek is beletartoznak. A Solo márka továbbra is a „Made in Germany” minőség megtestesítője, a kiváló növényvédelmi berendezések neve.

Az 1948. február 10-én alapított vállalkozás azért a Solo nevet kapta, mert ezekkel az új generációs gépekkel immáron szólóban, egyedül is lehet dolgozni, amely nagyobb könnyebbséget jelentett akkoriban és természetesen most is.

A Solo eszközöket Sindelfingenben, valamint az amerikai Newport Newsban (VA) és Kínában gyártják. A porlasztó- és szóróberendezések mellett a termékprogramhoz tartoznak a különböző vágóeszközök is.

A két ügyvezető igazgató, Wolfgang és Andreas Emmerich mellett anyjuk Hilde és testvéreik Ute és Roland Emmerich a vállalat tulajdonosai, azonban az utóbbi kettő más utat választott és Hollywoodban csináltak karriert.

 

 

Az AXIÁL Kft. is forgalmazza a márka termékeit, melyek közül a permetezők örvendenek nagy népszerűségnek. Jelenleg is akciós áron kínáljuk a például a kedvelt Solo 473 P típusú háti permetezőgépet, mely professzionális használatra ajánlott. 10 literes töltőtérfogattal rendelkezik, manuálisan beállítható nyomásszabályzóval és 50 cm-es törhetetlen permetezőszárral van ellátva, valamint kézre álló, tartós szelepmarkolattal. Az UV-álló műanyag tartály ergonomikus alakú a maximális kényelem érdekében, a robosztus fém pumpakar nyugalmi állapotban függőleges helyzetbe állítható. A mindössze 3,9 kg-os készülék 2018. február 28-ig, illetve a készlet erejéig nettó 24.400 Ft/bruttó 30.988 Ft-ért vásárolható meg üzleteinkben vagy webáruházunk honlapján.

 

További Solo termékekről IDE kattintva tájékozódhat!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Agrarheute.com, Solo

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek