mAXI-NET 2.0 leírás

mAXI-NET 2.0 leírás

Az AXIÁL Kft elkötelezett a termék és szolgáltatásfejlesztés iránt, amely a cég történetében mindig is prioritást élvezett, hiszen így tudott versenyképes, piacvezető vállalat maradni Magyarországon. A mAXI-NET 2.0 a jelenleg elérhető legfejlettebb hazai RTK bázisállomás rendszerre épülve, az ország teljes területén elérhető 2,5 cm pontos helymeghatározást lehetővé tevő RTK korrekciós jelet biztosít a felhasználóknak.

A jelszolgáltatás az ország teljes területén elérhető. A fejlett háttér infrastruktúrának köszönhetően a hálózathoz való csatlakozás automatikusan, gépkezelői beavatkozás nélkül történik, nincs szükség, egy adott bázisállomáshoz való csatlakoztatásra.
 


Gép és eszközfüggetlen rendszer

A többféle szabványos jelformátum használata lehetővé teszi a korrekciós jelszolgáltatás használatát lényegében bármilyen gyártó erőgépével, GPS eszközével.

 

 

Megismételhető pontosság évről évre

  • Az RTK korrekció előnye nem csupán a pontosságában rejlik, hanem abban is, hogy a műveletek sorról sorra és évről évre ismételhetőek.
     
  • VRS, azaz virtuális bázisállomás rendszerként működik - nem egy adott bázisállomáshoz kapcsolódik a felhasználü, hanem a háttérben működő szerver egy virtuális bázisállomást generál a közelébe. Ennek köszönhetően a korrekciós jel a felhasználó tényleges pozíziójára optimalizált.

 

 

4GNSS műholhasználat

  • 4GNSS - nem csak a GPS és GLONASS de a Galileo és BeiDou műholdas helymeghatározó rendszer holdjairól származó infomrációkat is tartalmazza
     
  • Mit jelent mindez a felhasználónak? Mérhetően több műhold jelének egyidejű vételét, pontosabb és stabilabb helymeghatározást, azaz megbízható automatikus kormányzást és munkagép-gépvezérléseket.
     

 

 

 

mAXI-NET 2.0 RTK Központ tel. 0679 523 166

Keresse Kollégáinkat telefonon vagy e-mailen, informálódjon első kézből