Válassza az OSRAM járművilágítási termékeit és nyerjen!

Válassza az OSRAM járművilágítási termékeit és nyerjen!

A járművilágítástechnika terén a piac élmezőnyébe tartozó OSRAM 2019. szeptember 30. és november 10. között tartó nyereményjátékot hirdet.

2016 óta forgalmazzuk az OSRAM világítástechnikai termékeit, amely cég piacvezető a járműlámpa értékesítésben. Természetesen nem csupán az autókhoz vannak termékeik, készítenek kifejezetten motorhoz, kerékpárhoz is izzókat. A fejlesztés során nagy figyelmet fordítanak az adott jármű sajátosságaira, de a fókuszban mindig a vezető kényelme, igénye és természetesen biztonsága áll. Termékeiket kiváló minőség és megbízhatóság jellemzi.

 

 

A neves cég most nyereményjátékot hirdet. Vásároljon 2019. szeptember 30. és november 10. között OSRAM járművilágítási terméket, regisztrálja a vásárlást igazló blokk AP kódját vagy számlaszámát a www.autolampa-jatek.hu oldalon és nyerje meg az értékes ajándékok egyikét!

A fődíj egy 2 fő részére szóló utazás Münchenbe, belépőjeggyel a BMW Múzeumba. A heti nyeremény egy Fuji instax mini 9 kamera + 2X10-es film, de emellett napi nyereményt is nyerhet, amely egy 2 fő részére szóló AMTS belépő. Extra nyeremény lehet autószervizek részére 3 db Ferrari vezetés.

 

 

Kérjük vásárlás után őrizze meg a blokkot, mert annak bemutatás a nyeremények átvételének feltétele! Játékszabályzat és további információ: www.autolampa-jatek.hu oldalon.

Ne feledje a nyereményjáték szeptember 30-tól veszi kezdetét, játsszon és nyerjen!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: OSRAM

 

 

Makita 2019. őszi-téli akció (+kiadvány)

 

2019.09.01-től 2020.02.29-ig tart a Makita kertészeti és erdészeti kisgépekre, illetve segédanyagokra vonatkozó őszi-téli akciónk. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek