Születésnapi partyn a Hyundai (+videó)

Születésnapi partyn a Hyundai (+videó)

Az öt éves Charlie Parkes egy fiatal kotrógép-rajongó, annyira érdekli a kisfiút a téma, hogy édesanyja, Laura folyamatosan keresi számára a lehetőségeket. Legutóbbi születésnapja alkalmából a Hyundai Facebook oldalát keresték fel.

Charlie számos kihívással szembesült már életében, szüleit a terhesség 30. hetében tájékoztatták, hogy olyan rendellenességeket tapasztaltak nála, ami miatt valószínűleg nem tud majd járni és beszélni. A kisfiú végül a 37. héten érkezett, nem tudott önállóan lélegezni, így első napjait az újszülött intenzív osztályon, első három évét pedig alapvetően a kórházban töltötte. Charlie-nak autista spektrum zavara van, kötődési rendellenességet és ADHD-t (figyelemhiányos/hiperaktivitás zavar) diagnosztizáltak nála. Egészségügyi szakemberek szerint az ilyen gyerekek gyakran megszállottak egyes témák iránt és Charlie valószínűleg az építőipari- és mezőgazdasági gépekkel kapcsolatban érez ugyanígy.

 

 

Az édesanya azért lépett kapcsolatba a Hyundai céggel, hogy megkérdezze, küldenének-e a fiának egy születésnapi üdvözlőkártyát. A Hyundai UK csapata azonnal akcióba lépett és beszéltek a northamptonshire-i kereskedővel, a Willowbrook Plant Sales-szel, hogy lássák, mit tudnak tenni az ügy érdekében.

 

 

Végül a Willowbrook csapat néhány tagja ellátogatott Charlie-hoz, hogy együtt ünnepeljék a születésnapját, amelyet Hyundai gépekkel tettek különlegessé. Mielőtt hozzáfogtak volna a „munkához”, Charlie kapott egy overált, egy munkavédelmi sisakot és egy nyakba akasztható kártyát, amin az állt: Charlie Parkes kotrógép-kezelő. Ezután Charlie megtekintette a Willowbrook flottáját, a HX130 LCR, R125LCR és HX220 L típusú gépeket, majd a Rockingham Speedway stadion árnyékában előkészítettek számára egy fantasztikus születésnapi pályát, ahol egy HX140L típusú lánctalpas kotrógéppel rúgták a bőrt. Természetesen senki sem számolta a pontokat, hiszen minden arról szólt, hogy egy nagyszerű napot szerezzenek az ifjú kotrógép-kezelőnek.

Charlie édesanyja, Laura elmondta nincs kétsége afelől, hogy Charlie az iparágban fog dolgozni, már kiépített néhány csodálatos kapcsolatot és szerzett néhány nagyon különleges tapasztalatot, amelyekért nagyon hálásak.

 

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás, kép: earhtmoversmagazine.co.uk

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek