Rob Smith távozik az AGCO-tól

Rob Smith távozik az AGCO-tól

Rob Smith, az AGCO EME (Európa és Közel-Kelet) régiójának vezető alelnöke, vezérigazgatója bejelentette, 2020. január 31-én elhagyja az AGCO-t. Utódja Torsten Dehner, a globális alkatrészért, és az EME régió alkatrészért & szervizért felelős alelnöke.

Rob Smith 2020. január 31-én távozik az AGCO-tól.

 

Szeretnék köszönetet mondani Robnak az elmúlt hat évben a társaságért végzett jelentős munkájáért. Nagy hatással volt az európai műveletek stratégiai, pénzügyi és operatív prioritásainak kidolgozásában és végrehajtásában” – nyilatkozta Martin Richenhagen, az AGCO elnök-vezérigazgatója.

 

Torsten Dehner kinevezése 2020. január 1-én lép hatályba.

 

Torsten Dehner 2010-ben csatlakozott az AGCO-hoz, mint az EME régió beszerzésért és anyagokért felelős alelnöke, majd 2018-ban a globális alkatrészért felelős alelnök lett. Mielőtt az AGCO-hoz jött, 12 éven keresztül számos vezetői pozíciót töltött be a Behr GmbH & Co. cégen belül. Utolsó pozíciójában a beszerzési csoport alelnöke volt. Dehner mérnöki alapképzéssel és mesterképzéssel rendelkezik, melyet a Stuttgarti Egyetemen és a Reutlingeni Egyetemen szerzett. „Torsten rengeteg vezetői tapasztalattal rendelkezik, melyek hozzájárulnak az európai piaci sikereink gyarapításához” – mondta Martin Richenhagen. Torsten Dehner kinevezése 2020. január 1-jén lép hatályba.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Agrarheute.com

 

 

Fendt puska 30.000 euróért

 

Németország legrégebbi vadászfegyvergyártója, az isny-i J.P. Sauer & fia, valamint a Fendt együttműködésre lépett. A fegyvergyártó az 1050 Vario tervezési elemeit felhasználva alkotta meg az S404 típust. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek