Ők nyerték a „Mutasd meg a jövőt!” című játékot

Ők nyerték a „Mutasd meg a jövőt!” című játékot

A március végén meghirdetett „Mutasd meg a jövőt!” című játékunk tegnap lezárult, a pályázatra közel 100 mű érkezett be. A 10 fős zsűri hosszas mérlegelés után szubjektív szempontok alapján az alábbi játékosok munkáit választotta ki nyertesnek.

Abszolút győztesek lettek: Pádár Tamás és Peresztegi Hanna munkái, így ők egy-egy bruttó 100.000 Ft értékű AXIÁL webshop vásárlást nyertek.

A legjobb gyerekpályázat díját Csehovics Marcell nyerte, a legjobb képalkotás díját Szabó Anita kapta, a legjobb videót Szvitan Dorián nyújtotta be, a legkreatívabbnak Monspart Vince alkotását tartották, a legaxiálosabbnak pedig Uzonyi Antónia munkáját választották. Mivel rengeteg vers és egyéb írás érkezett be a pályázatra, így a zsűri úgy döntött nyit egy újabb kategóriát „A legjobb prózai mű” néven, ennek díját Richter Anikó nyerte meg.

A hat kategóriagyőztes fejenként egy-egy bruttó 20.000 Ft értékű AXIÁL ajándékcsomagot nyert.

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk! Velük a nyereménnyel kapcsolatos egyeztetések már folyamatban vannak. Ugyanakkor a többi nevező se csüggedjen, mert a zsűri úgy döntött, minden pályázót meglepünk valami aprósággal a játék alkalmából.

A győztes pályaműveket most közzétesszük, a többiek munkáját pedig folyamatosan publikáljuk a napokban weboldalunkon. Szeretnénk elmondani, hogy a zsűri roppant nehéz döntési helyzetbe került, mert számos kiváló, átgondolt, ötletes, színes és vicces művet kapott, így a mérlegelés köztük komoly kihívást jelentett. Ezúton is köszönjük minden kedves résztvevőnek, hogy velünk játszottak, hogy elgondolkoztak azon, mit hoz a jövő mezőgazdasága és milyenek lesznek a jövő mezőgazdasági gépei.

 

Az abszolút győztesek munkái:

 

Peresztegi Hanna videója

 

Pádár Tamás rajza

 


 

A kategória győztesek munkái:

 

A legjobb gyerekpályázat kategória nyertese: Csehovics Marcell

 

A legjobb képalkotás kategória nyertese: Szabó Anita

 

A legjobb videó kategória nyertese: Szvitan Dorian

 

A legkreatívabb pályamű kategória nyertese: Monspart Vince

 

A legaxiálosabb pályamű kategória nyertese: Uzonyi Antónia

 

A legjobb próza kategória nyertese: Richter Anikó

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek