Melegvizes mosó a Black Friday 2018-on

Melegvizes mosó a Black Friday 2018-on

Aki a gépjárműiparban vagy a mezőgazdaságban dolgozik, annak igazi áldás egy professzionális meleg és hideg vizes mosó, mint például a Kränzle Therm 1165. Ráadásul a készülékhez november 23-24-25. napokon jelentős kedvezménnyel juthat hozzá az AXIÁL-nál.

Az 1974-ben alapított német Kränzle vállalat a minőségi tisztítógépek egyik vezető piaci szereplője. Mezőgazdasági- és ipari cégek számára egyaránt kínál megoldásokat termékeivel, melyeknek széles palettája érhető el az AXIÁL Kft. üzleteiben és webáruházában.

 

 

A paletta egyik terméke a 08-011-0570-00 cikkszámon elérhető Kränzle Therm 1165 típusú meleg vizes magasnyomású mosóberendezés is, amelyet 2018. november 23-24-25. napokon, a Black Friday akciónk keretében jelentős kedvezménnyel vásárolhat meg.

Az olajfűtésű mosó nagy vízszállítású, digitálisan állítható készülék, mely ideális választás az állattartó telepekre, ahol abszolút megbízható, és hőmérsékletében pontosan és állandóan állítható berendezésre van szükség.

A mosó széles, tömör gumiabronccsal szerelt nagy kerekkel rendelkezik, így terepen is könnyedén mozgatható. Ugyancsak az egyszerű mozgathatóságot segíti elő a 7,5 méteres hálózati csatlakozókábel, amely kábelfelcsévélővel van ellátva, így a megbotlások is elkerülhetők. A Therm 1165-ös típuson nemesacél sugárcső található lapos sugárfúvókával, illetve a sugárcsőhöz, valamint a pisztolyhoz tartó biztonsági kikapcsoló tartozik. A készülékkel lehetséges a tisztítószer felszívása is, ami fokozza a tisztítás hatékonyságát.

A magasnyomású mosó olyan biztonsági funkciókat tartalmaz, mint például a túlterhelés elleni védelem vagy égőleállás (ha nincs fűtőolaj). Továbbá a Therm 1165 típus nagy előnye az úgynevezett Total Stop rendszer, amely azt jelenti, hogy amikor a biztonsági kikapcsoló pisztolyt elzárjuk, a víz szállítása kb. 10 bar értékű maradék nyomáson történik a körben és a készülék ilyenkor lekapcsolja a motort. Ezáltal a szivattyú és a hajtás tehermentesítődik, ami a mosó élettartamának jelentős növekedéséhez és energiamegtakarításhoz vezet.

 

Műszaki adatok:

  • Áramellátás: 400 V
  • Szállított vízmennyiség max: 1165 l/h
  • Munkanyomás: 30-165 bar
  • Max. hőmérséklet: 140°C
  • Tömeg: 220 kg
  • Magasnyomású tömlő: 10 fm
  • Fűtési teljesítmény (kW): 67 kW
  • Fűtőanyag tartály térfogata: 35 l

 

A termékhez jelentős kedvezménnyel juthat hozzá alkatrészüzleteinkben és webáruházunk honlapján 2018. november 23-24-25. napokon.

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Kränzle

 

 

 

Black Friday 2018 – LED Lenser H7R.2 fejlámpa

 

A korábbi évek hagyományait követve idén is megtartjuk Black Friday hétvégénket 2018. november 23-24-25. napokon. Az idei kínálatban szerepel a LED Lenser H7R.2 típusú fejlámpája, amelyhez jelentős kedvezménnyel juthat hozzá. >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek