MAGNUM IDEAL a fagyveszély ellen

MAGNUM IDEAL a fagyveszély ellen

Egy egyszerű és nagyszerű fagymentesítő megoldásról szeretnénk tájékoztatni Önöket, amelynek nagy hasznát vehetik azok, akik télen is rendszeresen működtetnek valamilyen kültéri vízvezetéket. Számukra ajánljuk a következő terméket.

Az elmúlt években nem egyszer szélsőséges időjárással kellett megküzdenünk télen is, nyáron is. Én magam is jártam már úgy, hogy konzultálnom kellett a vízvezetékszerelővel, mert bizony szétfagyott egy vízcső vagy épp szétrobbant a vízóra. Természetesen jó szigeteléssel, gondos előrelátással, vagy egy okos megoldással, elfelejthetjük ezeket a problémákat.

A fentiek tükrében engedjék meg, hogy a figyelmükbe ajánljuk a MAGNUM HEATING termékét. Ennek a MAGNUM-nak semmi köze a jégkrémhez, a legendás amerikai tévésorozathoz, de még csak a fegyverhez sem. A MAGNUM HEATING egy holland cég és röviden szólva padlófűtési rendszereket gyárt, de termékválasztéka rendkívül ötletes és sokoldalú. Tőlük ered az a nagyon egyszerű, és ha lehet így nevezni, mobil megoldás, amelyet a MAGNUM IDEAL képvisel.

 

 

A MAGNUM IDEAL ugyanis egy fagymentesítő fűtőkábel beépített termosztáttal és villásdugóval. Kifejezetten a kültéri kerti csapok, vízvezetékek fagyástól való megóvására tervezték. Természetesen otthoni használatra is kiváló, mi azonban megláttuk a lehetőséget a termék mezőgazdasági használatában is. Értjük ezalatt a nagynyomású mosók vízellátásának kültéri biztosítását vagy az állattartó telepek vízvételezési lehetőségeinek fagymentesítését. Igazán multifunkcionális!

Az 1 és 48 méter közötti hossztartományban rendelhető MAGNUM IDEAL fűtőkábel 2 méter tápkábel véggel, földelt villásdugóval, valamint egy bimetál hőszabályozóval kerül leszállításra. Működése során, amikor a csővezeték felületi hőmérséklete +5 °C alá csökken, a kábelfűtés automatikusan bekapcsol, majd automatikusan lekapcsol, ha a vezeték hőmérséklete meghaladja a +13°C-t. A termosztát által szabályozott üzemelése közben, a MAGNUM IDEAL fűtőkábel 10 Watt-ot fogyaszt méterenként.

 

 

A fűtőkábel rendkívül könnyen rögzíthető a csővezetékhez alumínium szalaggal vagy műanyag gyorskötegelővel. A telepítés során célszerű a fűtőkábelt, illetve a csővezetéket minimum 10 mm vastagságú polietilén csőszigetelő anyaggal kívülről leszigetelni. Ez a hőszigetelés optimális védelmet ad a hőveszteség ellen és garantálja az energiatakarékos működést.

Egyszerűen telepíthető, gazdaságosan és biztonságosan üzemeltethető rendszert kaphat, ha a MAGNUM IDEAL-t választja. A jövőben nemcsak az elfagyástól nem kell félnie, de a fagyás okozta károk helyreállításától is megszabadulhat.

 

A piacon nemrég megjelent termék az AXIÁL Kft. kínálatában is új, üzleteinkben hossztól és teljesítménytől függően már bruttó 12.800 Ft-tól (nettó 10.079 Ft-tól) megvásárolható 2018. október 31-ig, illetve a készlet erejéig.

Forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: MAGNUM HEATING

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek