Koros járműhöz megfelelő kenőanyagot!

Koros járműhöz megfelelő kenőanyagot!

Az ENI talán kissé meglepő termékkörrel jelent meg a piacon, ugyanis a veterán, helyesebben korosabb járművekhez kínál megfelelő kenőanyagot, Novecento márkanév alatt. A szó jelentése nem más, mint 900, ami az 1900-as évekre, mint gyártási időre utal.

AXIÁL Híradó kiadványunkba is több cikken keresztül áttekintettük, hogy a mai motorok és egyéb kenést igénylő elemek kenőanyagait milyen adalékanyagok hozzáadásával fejlesztik tökélyre. Teljesen evidens, hogy a több évtizedes technológiák mást igényelnek. Mivel az ENI közel százéves múltra tekint vissza, így rendelkeznek mindazzal a szaktudással, tapasztalattal, ami a korosabb járművek kenőanyagaihoz szükségesek.

Az új AGIP Novocento termékek csomagolásukban is követik a retro stílust, így az olasz kötődésű márka ikonikus stílusjegyei is vissza köszönnek, mint például a hatlábú kutya és az AGIP márkanév.

A termékkínálatban teljes, így elérhető motorolaj, váltó, illetve hajtóműolaj is.

 

 

Most duplán megéri megfelelő kenőanyagot vásárolni régebbi gyártású járművéhez, hiszen az ENI ajándékjeggyel hálálja meg a gondoskodást, minden megvásárolt 4 liter AGIP Novecento kenőanyag után 1 db belépőjegyet ad az áprilisi Oldtimer Show-ra!

Az akció a 2019. március 27.-ig leadott rendelésekre érvényes!

A tájékoztatás nem teljeskörű! A feltételekről és a jegyek átvételéről érdeklődjön az alkatrészüzleteinkben.

 

 

Szöveg: Ruzsicsné Krascsenics Nelli, marketingkommunikációs csoportvezető

Forrás és kép: ENI

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek