Készüljön a nyárra, tegye rendbe klímáját!

Készüljön a nyárra, tegye rendbe klímáját!

Nemsokára beköszöntenek a forró nyári napok, aki teheti légkondicionálóval vészeli át ezeket, legyen bármilyen zárt helyen, szobában vagy járműben. Azonban nem szabad megfeledkezni a készülék tisztán tartásáról, mert ha elhanyagoljuk, megbetegedhetünk.

Legionárius betegség, pontiac-láz, megfázás - ezek a tipikus, nem megfelelően fertőtlenített klíma okozta megbetegedések. Ezt elkerülni úgy tudjuk leginkább, ha időről-időre gondoskodunk légkondicionáló készülékünk tisztaságáról. Ehhez ajánljuk figyelmébe a Loctite egyszerűen használható klímatisztító spray-jét. A 150 ml kiszerelésű fertőtlenítő hatású eszköz hozzávetőleg 50 köbméter felhasználásra alkalmas és 15 perc alatt hat. Hatékony gombák, baktériumok, vírusok ellen, továbbá semlegesíti a kellemetlen szagokat is, kezelés után friss mentol- és eukaliptusz illat marad.

Használatakor figyeljen rá, hogy csak jól szellőztetett helyen alkalmazza, ne lélegezze be, bőrrel és szemmel ne érintkezzen és tárolja hűvös helyen, napfénytől védve!

A 08-002-1538-03 cikkszámú termék 2020. május 31-ig, illetve a készlet erejéig bruttó 3590 Ft-ért (nettó 2827 Ft) vásárolható meg az AXIÁL Kft. Magyarországon található 19 alkatrészüzletében vagy a webshop.axial.hu oldalon.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Csanádi Zoltán, termékmenedzser

Forrás: Loctite

 

 

Alkatrész Akció 2020. május (+újság)

 

Megjelent a legfrissebb alkatrész akcióinkról szóló kiadványunk! Érvényes 2020. május 1. és 31. között, az akció ideje alatt történő megrendelésekre és ezen időszak alatt a készlet erejéig. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek