Hidrosztatika javítás a „holt szezonban” is!

Hidrosztatika javítás a „holt szezonban” is!

Az általunk forgalmazott gépek hidrosztatika egységeinek javítását vállaljuk központi telephelyünkön. Ahhoz, hogy flottul induljon a tavasz, készítse fel a gépeit a „holt szezonban”! További információért érdeklődjön az Önhöz legközelebb eső telephelyünkö

A javítandó egységek például hidromotorok, hidrosztatika szivattyúk (pl. kombájnok hidrosztatika hajtásai, hidroszivattyúi) javítását vállaljuk. A javításra szoruló alkatrészek bármelyik vidéki telephelyünkön leadhatók, onnan szállítjuk Bajára, ahol a hiba megállapításáról, feltárásáról jegyzőkönyv készül, fényképes melléklettel. Egyeztetés és árajánlat elfogadása után kezdődik meg maga a javítás.

 

 

Hidrosztatikai rendszer megbontása esetén: pl. egy hidromotor meghibásodása esetén, szükséges a hajtószivattyú vizsgálatát is elvégezni, valamint a kapcsolódó csővezetékek állapotáról meggyőződni, került-e szennyezőanyag a rendszerbe (amely pl. későbbi ismételt meghibásodást okozhat: fémszennyeződés, kopásból, törésből eredő szennyeződés, rendszer-tömítés darabjai.

Az esetlegesen felmerülő későbbi garanciális reklamációk elfogadása érdekében a felújított egységek beszereléséhez és üzembe helyezéséhez mindenképp cégünk, az AXIÁL Kft. szerviz szakemberének jelenléte szükséges. Ennek oka a hidrosztatika rendszerek bonyolultsága és érzékenysége. A felújított egységek légtelenítése, ellenőrző mérése további speciális eszközöket, valamint szakmai hozzáértést igényel. A felújított egységekre 6 hónap garanciát vállalunk.

 

További információért érdeklődjön üzleteinkben!

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek