Felelősséggel a gazdálkodók és a dolgozók iránt!

Felelősséggel a gazdálkodók és a dolgozók iránt!

Az AXIÁL Kft. új koronavírussal (COVID-19) kapcsolatos tájékoztatója.

A koronavírusról szóló hírek pár héttel ezelőtt még távolinak tűntek, azonban minden jel arra utal, hogy az elkövetkezendő időszakban nekünk is a megszokottól eltérően kell berendezkednünk a mindennapokra. Tisztában vagyunk azzal, hogy a mezőgazdasági és élelmiszeripari termelés most még inkább kiemelt terület, így az alábbiakról tájékoztatjuk minden kedves partnerünket, illetve a cégünkkel üzleti kapcsolatban állókat.

 

Kérjük, az eddig megszokott, fizikai kontaktussal járó köszönési formákat (pl. kézfogás, puszi) mellőzzék - kép: pixabay.com

 

Az AXIÁL Kft. napi működése továbbra is zavartalan, azonban a Kormány intézkedéseivel összhangban, cégünk partnerei és dolgozói érdekében a következő döntéseket és intézkedéseket hozta meg:

  • Az április elején megrendezésre kerülő AXIÁL GYAKORLATI AKADÉMIÁT elhalasztjuk.
  • A május 7-9. között megrendezésre kerülő XXVII. ALFÖLDI ÁLLATTENYÉSZTÉSI ÉS MEZŐGAZDA NAPOK SZAKKIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR rendezvény elmarad, további információ itt.

A rendezvényekről a megszokott csatornákon, fórumokon tájékoztatjuk Önöket!

  • A gépkezelői kurzusok szervezése és lebonyolítása, a már véglegesített programok megtartása határozatlan ideig felfüggesztésre került. Amint a járvánnyal kapcsolatos helyzet pozitív irányban változik, tájékoztatást fogunk adni az új lehetőségekről.
  • Minden telephelyünket elláttuk higiéniás folyékony kézfertőtlenítővel, valamint a telephely megfelelő takarításához szükséges fertőtlenítő és tisztítószerekkel.
  • A közösségi terekben a helyes kézfertőtlenítésről szóló tájékoztatót függesztettünk ki. Felhívjuk az Önök figyelmét is a rendszeres, legalább 20 másodpercig tartó szappanos kézmosás fontosságára, más esetekben kézfertőtlenítő gél használatára.
  • Az alkatrészüzleteink nyitva vannak, van kiszolgálás, viszont az Önök és kollégáink védelme érdekében kérjük, hogy ügyeljenek a következőkre:
    • a járványügyi helyzetre való tekintettel a boltban egyszerre maximum 2 vevő tartózkodhat!
    • az üzlethelyiségekben, a telephelyeken lehetőség van folyékony kézfertőtlenítő használatára, illetőleg kézmosásra. Kérjük, hogy a saját és kollégáink érdekében szíveskedjenek ezeket használni, a higiéniás előírásokat fokozottan betartani!
    • az eddig megszokott, fizikai kontaktussal járó köszönési formákat (pl. kézfogás, puszi) mellőzzék,
    • az üzlethelyiségben lehetőség szerint törekedjenek a legalább 1 méteres távolságtartásra egymástól,
    • amennyiben fertőzött területről érkezett az elmúlt 14 napban, vagy a koronavírusra, azaz a COVID-19-re jellemző tüneteket (láz, száraz köhögés, légzési nehézség) észlel magán kérjük, hogy személyesen NE keresse fel kirendeltségeinket, NE találkozzon kollégáinkkal!
  • Személyes kapcsolattartás helyett törekedjünk az online kommunikációs csatornák használatára.
  • Az új koronavírus járvány megelőzése érdekében kollégáink felé ügyvezetői utasítást adtunk ki, amelynek a legfontosabb, partnereinket is érintő pontjai a következők:
    • Március 12. hatállyal a céges vonatkozású külföldi utakat megtiltottuk, a magáncélú külföldi utazásokat minden dolgozó köteles a felettesének jelezni.
    • Beszállítóinkkal is törekszünk az online kapcsolattartásra, csak nagyon indokolt esetben engedélyezzük a személyes találkozót.
    • A fertőzött területen járt vagy feltételezhetően vírushordozóval kapcsolatba került kollégákat 14 napos karantén betartására kértük, amely arra az esetre is kiterjed, ha vele egy háztartásban élő személyre igaz ugyanez.
    • A belföldi utazások esetében is megfontoltságot és mérlegelést kértünk kollégáinktól.
    • A sokat utazó, napi szinten több partnerrel is kapcsolatba kerülő területi képviselőket kértük, hogy csak a legszükségesebb partnerlátogatásoknak tegyenek eleget személyesen, akkor is nagy odafigyelés és a higiéniás előírások maximális betartása mellett. Ebben az esetben is kérjük, hogy más, nem személyes kapcsolattartási formákat helyezzenek előtérbe.
    • Kollégáink elérhetőségeit weboldalunkon megtalálják: https://www.axial.hu/munkatarsak

 

A jelenlegi intézkedések egyelőre jelentősen nem befolyásolják cégünk működését, igyekszünk a megszokott módon rendelkezésükre állni! A cég vezetése folyamatosan nyomon követi a Kormány rendelkezéseit, illetve figyelemmel kíséri az Operatív Törzs, munkáltatók felé intézett ajánlásait. Ezeket mérlegelve, illetve a partnereink, dolgozóink egészségét maximálisan szem előtt tartva hozzuk meg a szükséges intézkedéseket.

A kialakult helyzettel kapcsolatos friss információk, tájékoztatók cégünk elsődleges kommunikációs csatornáin elérhetők, a www.axial.hu weboldalon, illetve a Facebook-csatornánkon!

 

AXIÁL Kft. Vezetősége

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek